Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hahahha - kurcze... powiem Ci, że też nie zauwazylam...ale to z pewnością było w przeciągu kilku dni.. ;-)
wiesz co - wejdz na swoj profil i odlicz te 34 posty wstecz ;-) - przynajmniej bedziesz wiedziała, czego dotyczyl twoj 1000 poscik![]()
dzięki za rade, padłam jak sprawdziłam: dotyczył Marzeny!
a dokładniej, że współczuje jej, że nie pamięta już o stosunku (to w kontekście rozmowy o truskawie...) a ja jej współczułam... no, musze przyznać... zarąbiaszczy post!

Moniq - Kubek First Choice czerwony
ja właśnie mam ten czerwony i z pojemnością 150 ml - u na się sprawdził
Nuk Butelka z tworzywa FIRST CHOICE z ustnikiem, 150 ml nu743215 - opinie o Nuk Butelka z tworzywa FIRST CHOICE z ustnikiem, 150 ml nu743215
(chyba ostatnia moja nadzieja)Iza wstała, lece... a myslałam, że chociaż raz z Wami w nocy posiedze... dobranoc Ślicznotki Wy moje!
nie no chwala Ci Moniq za tego bloga !!!
ja jutro robie buleczki - M mi dzisiaj wszystko kupił do nich, wiec bede tworzyc!!!

Haaaaaaaaaaa haaaaaaaaaaa haaaaaaaa
wiesz co jest najlepsze???
Aguś - chwała Ci za tego bloga!!! :-):-):-):-)
Nie wiesz o co chodzi, nie?
Pamiętasz jak wstawiłaś tort z życzeniami? taki różowy ze srebrnymi kuleczkami i białą wstążką z masy?
Weszłam z ciekawości na ten torcik i okazało się że jest on właśnie z tego bloga
Zaczęłam go przeglądać, wystarczyła chwila bym przekonała się, że to naprawdę super sprawa
Widać nie myliłam się.
A wszystko dzięki Tobie![]()
- był chyba dla Majeczki Ankzoc