moniqsan
Fanka BB :)
nie.... obudziła się przed 23:00 - a teraz siedzi na łóżku u nas i bawi się maskotką (a raczej metką, haha)
Nie no, ta Twoja Jagodzia to jest gościówa

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie.... obudziła się przed 23:00 - a teraz siedzi na łóżku u nas i bawi się maskotką (a raczej metką, haha)

Moje dziecko nie przyjmuje niczego ciekłego poza cysiem
Myślałam że nauczę ją niekapka, pościągam mleko i jakoś się uda
Nic z tegoNie mamy co wymyślić
Moje dziecko nie przyjmuje niczego ciekłego poza cysiem
Myślałam że nauczę ją niekapka, pościągam mleko i jakoś się uda
Nic z tegoNie mamy co wymyślić
![]()
a z butelki nie pije?? mleko mozna odciagnac, nawet chyba zamrozic. Choc z drugiej strony jak jest przyzwyczajona do cysia to szkoda jej bedzie zostawiac nawet na kilka dni

heloł, to tylko ja... właśnie położyłam Izę spać, a że jestem u rodziców, to korzystam z laptopa siostry,,, piszecie o wakacjach, a mnie się marzą fiordy Skandynawi- mąż mnie zaraził. I Nowa Zelandia- nie znoszę takich miejsc jak Grecja, Hiszpania itp, ale to z tego powodu, że ja upałów i gorąca nie lubie. No i jeszcze może z tego, że za dużo wiem o historii i kulturze takich krajów... spróbujcie kiedyś coś pozwiedzać i wiedzieć więcej niż przewodnik... nienzosze tego

(taki żarcik), no i te wyprawy... Nowa Zelandia, fiordy... jeszcze napisz coś o klifach Irlandzkich... 

) no i go nie poleca, bo materiał jest gruby, ciało się jej poci, poza tym tam są fiszbiny i mówiła że po kilku godzinach noszenia np na weselu ma ochotę zacząć chodzić na golasa
no i żałuje że nie kupiła innego, ale też połasiła się na tańsze 
Moniq - a próbowałaś ten kubek, ktorego polecalam mamstud?? (z NUKa