reklama

Mamy majowe 2009

reklama
heloł, to tylko ja... właśnie położyłam Izę spać, a że jestem u rodziców, to korzystam z laptopa siostry,,, piszecie o wakacjach, a mnie się marzą fiordy Skandynawi- mąż mnie zaraził. I Nowa Zelandia- nie znoszę takich miejsc jak Grecja, Hiszpania itp, ale to z tego powodu, że ja upałów i gorąca nie lubie. No i jeszcze może z tego, że za dużo wiem o historii i kulturze takich krajów... spróbujcie kiedyś coś pozwiedzać i wiedzieć więcej niż przewodnik... nienzosze tego

a z butelki nie pije?? mleko mozna odciagnac, nawet chyba zamrozic. Choc z drugiej strony jak jest przyzwyczajona do cysia to szkoda jej bedzie zostawiac nawet na kilka dni

Nie :no:
Ona nigdy nie dostała niczego innego. Tylko pierś. No, oczywiście teraz doszły obiadki i deserki
A butelki w wieku 7 m-cy nie wprowadzę (to czas kiedy butelkowe dzieci trzeba od niej odzwyczajać) :no:
Także dupencja :baffled:

heloł, to tylko ja... właśnie położyłam Izę spać, a że jestem u rodziców, to korzystam z laptopa siostry,,, piszecie o wakacjach, a mnie się marzą fiordy Skandynawi- mąż mnie zaraził. I Nowa Zelandia- nie znoszę takich miejsc jak Grecja, Hiszpania itp, ale to z tego powodu, że ja upałów i gorąca nie lubie. No i jeszcze może z tego, że za dużo wiem o historii i kulturze takich krajów... spróbujcie kiedyś coś pozwiedzać i wiedzieć więcej niż przewodnik... nienzosze tego

ja Cię Tsarino musze zapoznać z moja koleżanką!!! Normalnie to jak piszesz, Twoje zainteresowania muzyczne... ciemna strona:-D:-D:-D (taki żarcik), no i te wyprawy... Nowa Zelandia, fiordy... jeszcze napisz coś o klifach Irlandzkich...

No i moja Madziucha to gotycka dama!!! Castleparty i te sprawy...

hej gadułki :-p:-p
marzena, pytałam ta moją psiapsiółę - okazało się że ona ma ten gorset a Matex (czy jaka tam firma była :eek:) no i go nie poleca, bo materiał jest gruby, ciało się jej poci, poza tym tam są fiszbiny i mówiła że po kilku godzinach noszenia np na weselu ma ochotę zacząć chodzić na golasa :rofl2: no i żałuje że nie kupiła innego, ale też połasiła się na tańsze :sorry:

Moniq - a próbowałaś ten kubek, ktorego polecalam mamstud?? (z NUKa

Ale to też niekapek, tak?

Wiesz aga, to nie jest, że ona nie umie. Ona po prostu nie chce. Ściągałam w łasnoręcznie swoje mleko, zassała 2 razy, poczuła co tam jest, i i tak olała :sad:
Może powinnam spróbować z innym kubeczkiem, ale tu chyba chodzi o psychikę. o to żeby się do mamy przytulić i pobyć blisko. Inne ssanie jest be :hmm:

reklama
pewnie ze psychika odgrywa duza role u lilianki i nie tylko u niej sadze ze sporo dzieciaczkow jak nie wiekszosc piers mamy wykorzystuje jako przytulanke :-) ale monia karm lilianke jak najdluzej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry