reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ok, uzupełnię listę, tylko wybierzmy moderatora bo chciałam dziś ją wysłać może od razu nam otworzą to forum :-)
jak pominęłam kogoś to przepraszam, tyle tu osób że mogłam przypadkiem pominąć, ale zawsze można dopisać :tak:
teraz idę myć Nikusia bo już jego pora :-)

przecież będziemy się też udzielać cały czas tutaj, forum zamknięte wyskakuje chyba w dziale "związki rodzinne" myslę żeby tam wstawiać nasze fotki no i pisać na te trochę poważniejsze tematy.. ja już pisałam, ktoś czyta wszystko to co piszę, i na tym korzysta a nie powinien :no:

czyli gdzie bedzie mozna znalezc watek zamkniety????

sheeppy- i tu masz racje byle osoby czytaja nasze posty... to cos okropnego bo nie mozna sie tak do konca zwierzyc z problemow... dobry ten twoj pomysl...super... w 100%

Jola466 -miałam podobną sytuację jak mieszkałam w UK Pseudo przyjaciele z ktorymi mieszkałam z wtedy jeszcze chłopakiem tak dawali w cztery literki że postanowiłam wrócić do polski zero przyjaciół od serca tylko cios za ciosem .Ciężko było wynająć coś odpowiedniego dla nas i przede wszystkim maleństwa i postanowiliśmy wrócić do polski. Cieszę sie ze tak stało
Ale ty masz nas i na nas zawsze mozesz liczyć- mamuski i przyszłe mamusie
Paula 7 gdzie konkretnie mieszkasz w Irlandii pół.

Ostatnia edycja:
Ja obecnie w Stamford pod Londynem, ale juz sama nie wiem co zrobic bo chyba jednak po urodzeniu blizniakow wrocimy do Polski. Bo jakos nie wyobrazam sobie bycia tu z dzieciaczkam bez najblizszej rodzinki:no:

paula7,dziękuje za powitanie:-) .Troche mi glupio,ze tak dlugo zwlekalam ale myslalam,ze juz wszystkie tak bardzo się ze sobą zżylyscie,że nie chciałam byc intruzem.
Muszę sie pochwalic,ze bede podwójna majowa mausia.Moja starsza córke-ma 9,5 roku urodziłam również w maju:-)

reklama
Do góry