M
Marzena80
Gość
a ślub?pierwszy najszczęśliwszy dzień w moim życiu ;-)
a zaręczyny?
a dzień, w którym się poznaliście?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ślub?pierwszy najszczęśliwszy dzień w moim życiu ;-)
u mnie jeden pod drugim a dlaczego?no popatrz blondynka ze mnieNie popatrzałam bo u mnie Twoje suwaczki i napisy wyświetlają się w jednym ciągu - obok siebie, a nie jedno pod drugim. Nie wiem dlaczego tak, bo w pracy na komputerze wyświetlają mi się jedno pod drugim... no i zawsze mam ulubione włączone, więc Wiktoria mi się już za bardzo nie mieści na monitorze...
w pracy też mam jeden pod drugim, a na swoim jeden obok drugiego i dlatego daty urodzena Wiktorii za bardzo nie widziałam... a dlaczego tak to nie mam pojęciau mnie jeden pod drugim a dlaczego?

Padla przy jedzeniu,niesamowite az samej wierzyc mi sie nie chce

....wydaje mi sie ze ona sie nudzi...no bo jak dlugo mozna z jedna osoba non stop przebywac
Przemka nie bylo tylko godzinke ale jak wrocil to sie zajal mala a ja polezalam w wannie....i mi przeszlo
teraz imiona i daty urodzenia mam jedno pod drugim po lewej, a po prawej obok suwaczek... i mieści mi się na monitorzea teraz jak jest bo pozmieniałam
nie muszę przesuwać

a synuś???a urodzenie Wiktorci było mega najszczęśliwsze i nic tego nie przebije![]()
przyjmiemy nawet z mineralną

a Ty Kasiu pijesz???Kasia to ja już teraz rozumię dlaczego Ty się tak z M kłócisz ostatnio... Bo Ty głodna jesteś po prostu!!!

u mnie jeden pod drugim a dlaczego?
:-)Ty patrz my znowu same jesteśmy... Aga poszła kąpać, Jola zniknęła...
:-):-):-)o Roxy jak miło, że ktoś do nas dołączyłprzyjmiemy nawet z mineralną
a Ty Kasiu pijesz???