reklama

Mamy majowe 2009

reklama
no popatrz blondynka ze mnie:-D:-D:-D Nie popatrzałam bo u mnie Twoje suwaczki i napisy wyświetlają się w jednym ciągu - obok siebie, a nie jedno pod drugim. Nie wiem dlaczego tak, bo w pracy na komputerze wyświetlają mi się jedno pod drugim... no i zawsze mam ulubione włączone, więc Wiktoria mi się już za bardzo nie mieści na monitorze...
u mnie jeden pod drugim a dlaczego?

Helloooo,jestem:-) Nie do wiary....dziec wykapany...najedzony ... i uspany...:szok::szok::szok: Padla przy jedzeniu,niesamowite az samej wierzyc mi sie nie chce:szok::szok:

Ja bez % ale z cola,przyjmujecie???

Jolu,dziekuje z mile slowa,wiesz...ja chyba ostatnio za nerwowa jestem i chyba malej sie to udziela:zawstydzona/y:....wydaje mi sie ze ona sie nudzi...no bo jak dlugo mozna z jedna osoba non stop przebywac:sorry: Przemka nie bylo tylko godzinke ale jak wrocil to sie zajal mala a ja polezalam w wannie....i mi przeszlo:tak:

z Filipkiem było inaczej bo już wiedziałam co i jak a z córcią było wszystko nowe łał i nie miałam wtedy internetu to bardziej zaskoczona byłam a i nie wiedziałam co będziemy mieli a oboje marzyliśmy o córci a teraz wszystko było wiadome nawet że bdzie synuś :-)

reklama
Kasia to ja już teraz rozumię dlaczego Ty się tak z M kłócisz ostatnio... Bo Ty głodna jesteś po prostu!!!

hahahahha - dokladnie!!!! Na dodatek On pewnie pachnie niczym wszystkie najlepsze ciacha na świecie... :-D:-D:-D:-D:-D

u mnie jeden pod drugim a dlaczego?

mi do dzisiejszego wieczora, tez sie wyswietlaly Kasi napisy w jednym ciagu, a teraz jeden pod drugim :tak::-)

Ty patrz my znowu same jesteśmy... Aga poszła kąpać, Jola zniknęła...

hellooo - już jesteśmy :tak::-):-):-)

o Roxy jak miło, że ktoś do nas dołączył:tak: przyjmiemy nawet z mineralną:tak::tak::tak: a Ty Kasiu pijesz???

Roxy - ja tez dzisiaj jestem przy coli z lodem;-):tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry