Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a prosiłam nie o jedzeniuw
Kasia - a wiesz.... jak wróce to chyba nałoże sobie mała porcję obiadową: ziemniaczki z cebulka, rybka, surówka z marchewki i sałatka z pora, albo... moj M jadł jogobelle z herbatnikami, wiec... bedzie albo to albo to ;-)![]()

wkurzył mnie dzisiaj przyniósł cieplutką chałeczkę i Wiktoria chciała ją na kolacje i jak ję kroiłam to sobie myślę a zjem jedną z masełkiem , albo nie dam radę na pewno dam radę i dałam a teraz mnie ściskaja też jestem głodnaa Ty masz pewnie świeżutkie bułeczki, drożdżóweczki, pączusie... no nie?
z adwokatem nie robi ale toffi mammnie zainteresowały te pączusie z toffi
ale te z adwocatem tez sa pychaaa (dawno nie jadłam...może jutro sobie jednego kupię -w ramach dnia "18 grudnia";-)-bo przecież każdy dzieńto święto, haha)

Oj tam kawalek Ci nie zaszkodzi....:-):-)

już chipsów odmówiłam teściowej...ale wymyśliła...może jutro sobie jednego kupię -w ramach dnia "18 grudnia";-)-bo przecież każdy dzieńto święto, haha

ooooooooooooooooooKasia to ja już teraz rozumię dlaczego Ty się tak z M kłócisz ostatnio... Bo Ty głodna jesteś po prostu!!!

spójrz na WiktorieKasiu a co oznacza 1208? Data urodzenia?
no popatrz blondynka ze mniespójrz na Wiktorie

Nie popatrzałam bo u mnie Twoje suwaczki i napisy wyświetlają się w jednym ciągu - obok siebie, a nie jedno pod drugim. Nie wiem dlaczego tak, bo w pracy na komputerze wyświetlają mi się jedno pod drugim... no i zawsze mam ulubione włączone, więc Wiktoria mi się już za bardzo nie mieści na monitorze...