reklama

Mamy majowe 2009

Nina2003 -fajnie,że się odezwałaś. Przykro mi z powodu tej pracy w innm banku...
Ale bardziej przykro mi z powodu Juleczka i jego ciągłych pobudek... Sama przerabiam ciężkie usypianie (w sumie to nocny tryb Jagody), ale mam tyle szczescia, że jak uśnie to nie muszę w nocy cudować z nią

m&m's - co sie dzieje?? jakaś swiateczna deprecha Cię dopadla??

no i szukanie fotek Joli... Oplacalo się prawda?? Pod koniec ciąży wyglądała.. po prostu nieprawdopodobnie - Ona taka drobniusia i ten piękny gigantyczny brzuszek :tak::-D

reklama
no właśnie czekam z tym wybudzaniem jej...
Jeżeli obudzi się do 22:00 to ją wykąpiemy...jak nie.. to tylko przy pierwszym przebudzeniu umyje jej tylek i zmienie pampera - będzie miała dzień dziecka w grudniu :-D:-D:-D
Ja robie wszystko, żeby Natasza mi przed 19.00 nie zasnęła. A czasmi jest bardzo zmęczona, strzasznie trze oczka i kładzie się nawet na podłodze i zamyka już oczka... Ale staram się ją jakoś "zagadać", a potem do wanny i tam odżywa! I zazwyczaj już potem jest wymęczona i zasypia bez problemu...

Ja robie wszystko, żeby Natasza mi przed 19.00 nie zasnęła. A czasmi jest bardzo zmęczona, strzasznie trze oczka i kładzie się nawet na podłodze i zamyka już oczka... Ale staram się ją jakoś "zagadać", a potem do wanny i tam odżywa! I zazwyczaj już potem jest wymęczona i zasypia bez problemu...
u nas tak samo ;-)no bo ty wiesz...

Wróć szybko!!!
Ja bym zjadła, ale nie mogę:no::no::no:

Oj tam kawalek Ci nie zaszkodzi....:-):-)

ja też wlaśnie "weszłam"... ale nie na długo... bo będę musiała wykąpać Jagodę:sorry: (nie krzyczcie na mnie... ostatnio wczesniej takie sprawy zalatwiałyśmy...ale przez tą poranną pobudkę padla mi po 19:00 i nie mogę jej dobudzić:-( - nawet zastanawiam się czy nie odpuścić dzisiaj tej kąpieli:sorry:)

Aga...ja juz bym nie budzila.....jak sie rozbudzi to znow Ci pojdzie spac o drugiej....
A tak wlasciwie to dzieci wlasnie powinny zasypiac tak o 19stej.....:tak:

wstala - wiec ja lece ją wykąpać

Kasia - a wiesz.... jak wróce to chyba nałoże sobie mała porcję obiadową: ziemniaczki z cebulka, rybka, surówka z marchewki i sałatka z pora, albo... moj M jadł jogobelle z herbatnikami, wiec... bedzie albo to albo to ;-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry