M
Marzena80
Gość
dziękuję... to szukam dalej...Kubeczek jest z nukaczerwony i musi miec silikonowy ustnik
a jakiego tego psiaka masz?
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dziękuję... to szukam dalej...Kubeczek jest z nukaczerwony i musi miec silikonowy ustnik
no właśnie też patrzałam i nic nie znalazłam... ale ja nie potrafię szukaćMarzena ja szukalam na allegro i tam sa tylko ustniki,sa niekapki z nuka ale inne![]()
A moja psina to taki maluch Shih-tzu;-)

Kurcze tylko, gdzie Ty z nim tu w centrum na spacerki chodzisz...?Może najlepiej do niej napisać niż gdybać? Slonkonline też daaaawno nie widziałam.. Pewnie próbują nadrobić forum a to nie jest łatwe..Wiecie co, Owca się chyba obraziIa.ProsiIa o dostep do zamkniętego i jakoś kazdy ją zbyI.Od tamtej pory nie piszę.

Szkoda, że wtedy nie napisałyście na prv..próbowałam Was nadrobić ale nie było szans..ponadto nikt mnie nie wspominał przez kilkadziesiąt stron to nawet nie pisałam co i jak..a cały czas liczyłam, że jednak nadrobię stronki.. i w rezultacie udzielałam się na Irlandkach, gdzie chociażby jest mniej do czytania(...)
confi - pytałaś co z innymi dziewczynami, o Iwonie wiem tyle że ma problemy z internetem, mieszka gdzieś gdzie jest tylko jeden usługodawca - monopolista i ten internet nie chodzi zbyt dobrze. Joann udziela się na forum mamuś z Irlandii, tam chyba dostaje większe wsparcie niż miała u nas.. Imagination czasem się pojawi, ale tylko wrzuca fotki i to wszystko, a może ona więcej pisze na zamkniętym, co?
(...)
Ale tak poważnie to miałam problem w mojej nowo utworzonej rodzinie, który tylko i wyłącznie leżał i leży nadal w rękach Boga..teraz gdy wydawało się nam, że wszystko wraca do normy..wraca..buuu:-( Los potrafi być okrutny..
też będę musiała o tym pomyśleć.. Damianek teraz ma miejsca, że hoho..:-)

...no ale dziewczyny mialy cieplutko poza tym ze nie mamy rekawiczek dla nich i zmarzly im lapeczki.....:-(

;-);-);-)

Gratuluję i trzymam kciuki - oby tylko tak dalej!!!A no i chcialam powiedziec ze dziewczynki usnely wczoraj juz drugi dzien tak jak zawsze i spaly do rana...oczywiscie z pobudkami na podanie smoczka....ale oby tak dalej......

Gratuluję i trzymam kciuki - oby tylko tak dalej!!!
A co do fotelika i kina to wyczuwam jakąś nutkę sarkazmu![]()

....Jolu widać że Ala już raczkuje super a Amelcia jej dogaduje na pewno słodko to razem wygląda no i gratulacje powrotu do normalności nocnej![]()

..no ale to dla tego ze maz wyciagnal mnie do MacD....

..co prawda nie jadlam zadnych hamburgerow bo to by mi przez gardlo nie przeszlo .....
:-). Gratuluje z calego serducha przemieszczania się Ali, no i słodkiego "mama" w wykonaniu Amelki:-).A co do fotelika i kina to wyczuwam jakąś nutkę sarkazmu![]()

Fajna,fajna,słodka bardzo jest. A ze spacerkami to faktycznie nie lada problem,jezdzimy na Muchowiec albo gdzies tu w okolicyno właśnie też patrzałam i nic nie znalazłam... ale ja nie potrafię szukać
a piesio fajny musi byćKurcze tylko, gdzie Ty z nim tu w centrum na spacerki chodzisz...?