reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Marzena ja szukalam na allegro i tam sa tylko ustniki,sa niekapki z nuka ale inne:sorry:
A moja psina to taki maluch Shih-tzu;-)
no właśnie też patrzałam i nic nie znalazłam... ale ja nie potrafię szukać:tak:

a piesio fajny musi być:tak::tak::tak: Kurcze tylko, gdzie Ty z nim tu w centrum na spacerki chodzisz...?

Hejka
Wiecie co, Owca się chyba obraziIa.ProsiIa o dostep do zamkniętego i jakoś kazdy ją zbyI.Od tamtej pory nie piszę.
Może najlepiej do niej napisać niż gdybać? Slonkonline też daaaawno nie widziałam.. Pewnie próbują nadrobić forum a to nie jest łatwe..:no: :-p
A co do gdybania..znalazłam taki staaaary post :eek:
(...)
confi - pytałaś co z innymi dziewczynami, o Iwonie wiem tyle że ma problemy z internetem, mieszka gdzieś gdzie jest tylko jeden usługodawca - monopolista i ten internet nie chodzi zbyt dobrze. Joann udziela się na forum mamuś z Irlandii, tam chyba dostaje większe wsparcie niż miała u nas.. Imagination czasem się pojawi, ale tylko wrzuca fotki i to wszystko, a może ona więcej pisze na zamkniętym, co?
(...)
Szkoda, że wtedy nie napisałyście na prv..próbowałam Was nadrobić ale nie było szans..ponadto nikt mnie nie wspominał przez kilkadziesiąt stron to nawet nie pisałam co i jak..a cały czas liczyłam, że jednak nadrobię stronki.. i w rezultacie udzielałam się na Irlandkach, gdzie chociażby jest mniej do czytania :rofl2: Ale tak poważnie to miałam problem w mojej nowo utworzonej rodzinie, który tylko i wyłącznie leżał i leży nadal w rękach Boga..teraz gdy wydawało się nam, że wszystko wraca do normy..wraca..buuu:-( Los potrafi być okrutny..
W każdym razie brak mojej osoby na forum nie oznaczał bynajmniej, że miałam mniejsze wsparcie w Waszym gronie..

Nie chcę smucić.. Gratuluję pierwszych ząbków kolejnych majówek.. u nas nadal cisza w tym temacie..;-)
Widzę, że fotelik Confi kupiłaś :happy: też będę musiała o tym pomyśleć.. Damianek teraz ma miejsca, że hoho..:-)
Gratki dla *Agi* - super, że zdałaś!

Witam sie ......
u nas tez dzis zimnooo i padal snieg i to akurat jak poszlismy na zakupki.....:no::shocked2::shocked2::shocked2:...no ale dziewczyny mialy cieplutko poza tym ze nie mamy rekawiczek dla nich i zmarzly im lapeczki.....:-(
Dokupilam juz wszystkie ozdobki na choinke i jestem bardzo zadowolona....bedziemy miec choinke ubrana w barwach zloto-czerwono-brazowych......ni i mam jeszcze takie malutkie babeczki pomaranczowe......:tak:

A no i wczoraj przyszly bujaczki...sa przesliczne....pieknie wykonane , kolorowiutkie i uwazam ze warte ceny...oczywiscie dziewczyny ich nie widzialy.....;-)....a juz sie nie moge doczekac jak ala w nim usiadzie bo ona non stop sie buja a przy tym tak sie cieszy....:tak::tak::tak:

Aga.k.m...trzymam kciukaski abys konsekwencja dopiela celu.....na pewno sie uda...:tak::tak:

Confi...ale super fotelik tzn chodzi mi o designe...no twoj maz ma gust ...no i fajnie ze nie kupil np. kina domowego a pomyslal o Damisiu....:-D:-D;-);-);-)

A no i chcialam powiedziec ze dziewczynki usnely wczoraj juz drugi dzien tak jak zawsze i spaly do rana...oczywiscie z pobudkami na podanie smoczka....ale oby tak dalej......
tylko ze nie przekladam je zaraz do lozeczka jak usna tylko czekam ze dwie godzini az dobrze zasna....:tak:

No a teraz ladnie sie bawia....musze miec jednak oczy szeroko otwarte bo alicja z siadu szybko na czworaka i myka po pokoju....a Amelia caly czas wola jak nakrecona mama maaaammaaaaa albo baaabaaaa baaabaaaaa.....:-D:-D:-D

Gratuluję i trzymam kciuki - oby tylko tak dalej!!!
A co do fotelika i kina to wyczuwam jakąś nutkę sarkazmu:-D:-D:-D:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Marzenko...dziekuje....no mam nadzieje ze powolutku znow tak bedzie jak bylo...no mam nadzieje ze to nie bylo tylko tak na chwilke...:sorry:

Nie no co Ty jaki sarkazm.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:shocked2::shocked2::shocked2::laugh2::laugh2::laugh2:

Jolu widać że Ala już raczkuje super a Amelcia jej dogaduje na pewno słodko to razem wygląda no i gratulacje powrotu do normalności nocnej :tak:
....
Kasiu...no Ala raczkuje jak maly raczek ...do tylu.....no i tak sie zastanawiam czy ona kiedys do przodu zacznie...:sorry::sorry::sorry:
a co do nocek to nie jest tak jak bylo przed tem ale juz troszke lepiej.....:tak:

a ja wlasnie zajadam krupniczek co prawda z torebki....:sorry:..no ale to dla tego ze maz wyciagnal mnie do MacD....:shocked2::shocked2::tak::tak:..co prawda nie jadlam zadnych hamburgerow bo to by mi przez gardlo nie przeszlo .....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry