M
Marzena80
Gość
to u nas to jest 11.07!!!od tej daty oficjalnie stanowimy parę:-):-):-)
Piękny to był dzień... szalony... i piekny ;-) a ile żubrówki przy tym poszło, hehehhe (może dlatego pamiętam tylko te dobte chwile, hihi)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
to u nas to jest 11.07!!!od tej daty oficjalnie stanowimy parę:-):-):-)
Piękny to był dzień... szalony... i piekny ;-) a ile żubrówki przy tym poszło, hehehhe (może dlatego pamiętam tylko te dobte chwile, hihi)
a data poznania się???Ja chyba tez nie mam ulubionych dat..no oprocz 9 maja tego roku![]()
nie myślę co było potem a szkoda słów a zresztą przedtem też nie było zaciekawie dobra nie ważne nie chce mi się o tym myśleć może jak się kiedyś spotkamy i upijemy :-)no co Ty?? :--
-
-
-
-
-(
rozumiem, że masz m.in. swoją mamę na myśli :--
-(
....a teraz pojadam kawalek bloku bo wczoraj robilam....

i ktoś na ciebie tak dalej mówi bo my zaczniemy wańka-stańka!![]()

... sama się tak czułam, więc chłopcy od razu podlapali... Miałam na sobie chyba wszystko co mozliwe..a jak się przemieszczałam od jednego zespolu do drugiego, to juz z daleka ze mnie "łacha" cieli - bo kiwałam się w tym wszystkim na boki.. no i te moje czaderskie kaloszki ;-)

nie myślę co było potem a szkoda słów a zresztą przedtem też nie było zaciekawie dobra nie ważne nie chce mi się o tym myśleć może jak się kiedyś spotkamy i upijemy :-)
:-) nie ciągnę zatem tematua ja nie wiem o co biegamoże jak się kiedyś spotkamy i upijemy :-)
ale może kiedyś jak się upijemy...!Wlasnie nie pamietam kiedy to bylo,znalismy sie troszke wczesniej,on mnie pocieszal jak plakalam za jego kumplema data poznania się???

a oficjalnie to bylismy razem chyba od 4 maja 2000roku
mniaaaamoby oby im więcej tym lepiej ja po alkoholu gadam jak najęta :-)a ja nie wiem o co biegaale może kiedyś jak się upijemy...!