reklama

Mamy majowe 2009

Jolu - i co - przkładasz je od razu z tych leżakow (u mnie to od razu grozi pełną pobudką) ??

Trzymam kciuki aby ładnie Ci przespały nockę:tak::-).

A blok, jaki blok??:eek:

Aga...no wlasnie nie przekladam od razu.....kiedys moglam przelozyc je zaraz 10 minut po zasnieciu no a teraz dupa....:shocked2::shocked2::shocked2:
No ale wczoraj i przedwczoraj przelozylam je dopiero jak sama sie kladlam czyli po polnocy...i bylo ok....
Tylko teraz coraz czesciej sie zastanawiam jak to bedzie bez lezaczkow...no ja mam takie do 9 kilo...:shocked2:

a blok..no wiesz taki robiony z mleka w proszku tylko ja czasami robie bez herbatnikow tylko np. tak jak tym razem z tostowanymi migdalami i orzechami laskowymi...pychotka...:tak::tak::tak:

reklama
wiesz Jolu... kusi mnie ten blok, bo ja nigdy go nie robiłam:sorry:..a przecież to prosta rzecz chyba?? Zawsze robilam wafelki z mleka w proszku i finito... ostatnio z podobnej masy robiłam szyszki (z ryżu preparowanego)

jak możesz to wrzuc swoj przepisik (ten z herbatnikami też) do odpowiedniego działu :tak::happy:

Kurcze no ja tez bym chcial je miec przy sobie....no ale tak opcja to jedynie tylko wtedy gdy przestawimy swoje lozko i dwa lozeczka na antresole....
Kurcze juz sama nie wiem....juz bym chciala z jednej strony zmienic mieszkanko a z drugiej te bardzo lubie..jest przytulne i takie "inne".... chyba wam wkleje fotke bo nie wiem czy wiecie o czym ja pisze.....chodzi mi ze ta antresola jest po schodach no i nie wiem czy to bedzie wygodne....:confused::confused::confused:

a no i zaraz bede ogladac mode na sukces....powtorka bo dzis bylismy na zakupkach.....
oj zebyscie wiedzialy co tam sie dzieje...Brook zostala zgwalcona....:shocked2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry