reklama

Mamy majowe 2009

Kurcze no ja tez bym chcial je miec przy sobie....no ale tak opcja to jedynie tylko wtedy gdy przestawimy swoje lozko i dwa lozeczka na antresole....
Kurcze juz sama nie wiem....juz bym chciala z jednej strony zmienic mieszkanko a z drugiej te bardzo lubie..jest przytulne i takie "inne".... chyba wam wkleje fotke bo nie wiem czy wiecie o czym ja pisze.....chodzi mi ze ta antresola jest po schodach no i nie wiem czy to bedzie wygodne....:confused::confused::confused:

a no i zaraz bede ogladac mode na sukces....powtorka bo dzis bylismy na zakupkach.....
oj zebyscie wiedzialy co tam sie dzieje...Brook zostala zgwalcona....:shocked2:
wklejaj jestem bardzo ciekawa a mody trochę mnie :sorry:

reklama
Kurcze no ja tez bym chcial je miec przy sobie....no ale tak opcja to jedynie tylko wtedy gdy przestawimy swoje lozko i dwa lozeczka na antresole....
Kurcze juz sama nie wiem....juz bym chciala z jednej strony zmienic mieszkanko a z drugiej te bardzo lubie..jest przytulne i takie "inne".... chyba wam wkleje fotke bo nie wiem czy wiecie o czym ja pisze.....chodzi mi ze ta antresola jest po schodach no i nie wiem czy to bedzie wygodne....:confused::confused::confused:

a no i zaraz bede ogladac mode na sukces....powtorka bo dzis bylismy na zakupkach.....
oj zebyscie wiedzialy co tam sie dzieje...Brook zostala zgwalcona....:shocked2:
Jolu dawaj fotke:tak:
A któż ją zgwałcił? Takiego wątku jeszcze tam nie było,hihihi

wiesz Jolu... kusi mnie ten blok, bo ja nigdy go nie robiłam:sorry:..a przecież to prosta rzecz chyba?? Zawsze robilam wafelki z mleka w proszku i finito... ostatnio z podobnej masy robiłam szyszki (z ryżu preparowanego)

jak możesz to wrzuc swoj przepisik (ten z herbatnikami też) do odpowiedniego działu :tak::happy:

No...naprawde super i bardzo proste i szybkie.....
tylko musze znalezc dokladny przepis...bo ja z przepisow nie korzystam....no moze jak cos robie pierwszy raz a tak pozniej to juz nie.....:tak::tak:
ale wsrawie.....:tak:

Aga ja jem normalnie w ciągu dnia ale dzisiaj obiad o 14 a potem tylko kisiel o 17 zjadłam dlatego mnie tak ssie a właściwie już mniej

Boniu...Kasiu.....toz Ty musisz byc taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka glodna.....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
a czy to tak dobrze przed swietami....:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry