• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

Kurcze no ja tez bym chcial je miec przy sobie....no ale tak opcja to jedynie tylko wtedy gdy przestawimy swoje lozko i dwa lozeczka na antresole....
Kurcze juz sama nie wiem....juz bym chciala z jednej strony zmienic mieszkanko a z drugiej te bardzo lubie..jest przytulne i takie "inne".... chyba wam wkleje fotke bo nie wiem czy wiecie o czym ja pisze.....chodzi mi ze ta antresola jest po schodach no i nie wiem czy to bedzie wygodne....:confused::confused::confused:

a no i zaraz bede ogladac mode na sukces....powtorka bo dzis bylismy na zakupkach.....
oj zebyscie wiedzialy co tam sie dzieje...Brook zostala zgwalcona....:shocked2:
wklejaj jestem bardzo ciekawa a mody trochę mnie :sorry:

reklama
Kurcze no ja tez bym chcial je miec przy sobie....no ale tak opcja to jedynie tylko wtedy gdy przestawimy swoje lozko i dwa lozeczka na antresole....
Kurcze juz sama nie wiem....juz bym chciala z jednej strony zmienic mieszkanko a z drugiej te bardzo lubie..jest przytulne i takie "inne".... chyba wam wkleje fotke bo nie wiem czy wiecie o czym ja pisze.....chodzi mi ze ta antresola jest po schodach no i nie wiem czy to bedzie wygodne....:confused::confused::confused:

a no i zaraz bede ogladac mode na sukces....powtorka bo dzis bylismy na zakupkach.....
oj zebyscie wiedzialy co tam sie dzieje...Brook zostala zgwalcona....:shocked2:
Jolu dawaj fotke:tak:
A któż ją zgwałcił? Takiego wątku jeszcze tam nie było,hihihi

wiesz Jolu... kusi mnie ten blok, bo ja nigdy go nie robiłam:sorry:..a przecież to prosta rzecz chyba?? Zawsze robilam wafelki z mleka w proszku i finito... ostatnio z podobnej masy robiłam szyszki (z ryżu preparowanego)

jak możesz to wrzuc swoj przepisik (ten z herbatnikami też) do odpowiedniego działu :tak::happy:

No...naprawde super i bardzo proste i szybkie.....
tylko musze znalezc dokladny przepis...bo ja z przepisow nie korzystam....no moze jak cos robie pierwszy raz a tak pozniej to juz nie.....:tak::tak:
ale wsrawie.....:tak:

Aga ja jem normalnie w ciągu dnia ale dzisiaj obiad o 14 a potem tylko kisiel o 17 zjadłam dlatego mnie tak ssie a właściwie już mniej

Boniu...Kasiu.....toz Ty musisz byc taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaka glodna.....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
a czy to tak dobrze przed swietami....:sorry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry