reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Jola kto zgwałcił Brook??? U Was to Ona chyba koło 60-ki już jest...?

Taki koles...no Stephanie go podjudzala ze ona niby taka latwa no i zgwalcil ja , a jak pobil.....:shocked2:
Nie no ona caly czas mloda...tak ponad 40 steke ma.....no przeciez ma teraz 4 letnie dziecko z Ridgem...:tak:

eeetammm - wystarczy materac (skoro pokoj jest dalej polozony od Waszego to nie bedzie słychac tego "uroczego dzwieku". A dla Jagi mam łózeczko turystyczne:tak::-D

Jola - blagam... Moda na sukces?? teraz?? lepiej z nami posiedz:tak::tak::tak:
w swoim domku tez mam antresole :tak::-D:-D:-D

Nie no zostaje z wami...a moda juz sobie leci...ja jednym okiem tu a drugim tam....:-D:-D:-D
A wiesz co Aga.....my jak ogladalismy projekty to wlasnie wybralismy z antresola....no a teraz po doswiadczeniu posiadania jej to chyba sie nie zdecydujemy.....suuuper wyglada....ale kicha z ogrzewaniem...no chyba ze domek na maksa ocieplony...:tak:..no ale i tak cale cieplo ucieka do gory...:sorry:

kurka czyba lece zrobic sobie goraca czekolade bo jakos mi zimno....juz za oknem -2 stopni.....to jak na uk juz bardzo zimno...:shocked2::shocked2::shocked2:

dokladnie - byłam i pamiętam... do B-ca niecale 3 h...:tak:
tirem około 4 godzin... ale teraz nie wiem, bo nie jeźdzę:no:

Taki koles...no Stephanie go podjudzala ze ona niby taka latwa no i zgwalcil ja , a jak pobil.....:shocked2:
Nie no ona caly czas mloda...tak ponad 40 steke ma.....no przeciez ma teraz 4 letnie dziecko z Ridgem...:tak:
Kiedy ta Stephanie w końcu zaakceptuje Brook... Chyba nigdy:no: Ma juz czwarte dziecko z Ridgem? U nas ma chyba dwoje...? Tak? Bo ma dwoje z Erikiem... a z Ridgem? No, a co z Nickiem? Nick mi się bardziej podoba:tak: Ridge już taki dziadkowaty jest... No, ale w końcu to jej pierwsza miłość... A co Taylor???

reklama
mi z Legnicy do Katowic na 3-go Maja wyszło dokładnie 250,1 km!!! ale nie wiem jaką ulicę w Legnicy sobie wybrał za początek trasy...

Jolu pakuj i się i przyjeżdzaj!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry