aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
tirem się niecałe 3 godziny jedzie... więc osobówką ze 2...
dokladnie - byłam i pamiętam... do B-ca niecale 3 h...

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tirem się niecałe 3 godziny jedzie... więc osobówką ze 2...

Jola kto zgwałcił Brook??? U Was to Ona chyba koło 60-ki już jest...?

eeetammm - wystarczy materac (skoro pokoj jest dalej polozony od Waszego to nie bedzie słychac tego "uroczego dzwieku". A dla Jagi mam łózeczko turystyczne
Jola - blagam... Moda na sukces?? teraz?? lepiej z nami posiedz
w swoim domku tez mam antresole![]()

..no ale i tak cale cieplo ucieka do gory...

...Blisko bylam;-)245 znalazłam :-)
tirem około 4 godzin... ale teraz nie wiem, bo nie jeźdzędokladnie - byłam i pamiętam... do B-ca niecale 3 h...![]()

Kiedy ta Stephanie w końcu zaakceptuje Brook... Chyba nigdyTaki koles...no Stephanie go podjudzala ze ona niby taka latwa no i zgwalcil ja , a jak pobil.....
Nie no ona caly czas mloda...tak ponad 40 steke ma.....no przeciez ma teraz 4 letnie dziecko z Ridgem...![]()
Ma juz czwarte dziecko z Ridgem? U nas ma chyba dwoje...? Tak? Bo ma dwoje z Erikiem... a z Ridgem? No, a co z Nickiem? Nick mi się bardziej podoba
Ridge już taki dziadkowaty jest... No, ale w końcu to jej pierwsza miłość... A co Taylor???Świetny ten dom,boossskkiiiiiiiJolu - to jest mój domek Bilbo. Projekty domów Horyzont.
zobacz sobie wizualizacje wnetrz, badz popatrz na same rzuty jak to u mnie wyglada... ja jestem zakochana w tym projekcie.. gorzej z wykonaniem...
Kiedy bedziecie w nim mieszkac?