reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Au nas mielismy "ten dzien" 24/04/2004...:tak::tak:

Dziewuchy moje kochane powiedzcie mi czy wasze maluchy spia z Wami nadal w pokoju czy w swoim osobnym...:confused2::sorry::sorry::sorry:

No bo my myslimy nad przeniesieniem naszej sypialni tam gdzie mamy antresole a dziewczynom chcielismy zrobic oddzielny pokoj.....
no ale ja sie boje ze nie bede slyszala jak one beda pojekiwac lub nawet jak sie beda krecic w lozeczku w poszukiwaniu smoka....:sorry::shocked2::shocked2:
Teraz to sie budze za kazdym razem....:shocked2::sorry:

pewnie czekoladowy mniam a wy dalej o żarciu

Kochana...Ty to odbieraj tak, jak ja do tej pory... zbieram przepisy/hasla z jakimis cud potrawami... i zapisuj na karteczce, a później w razie jakiejś imprezki testuj!!!
jezeli cos sprobujesz w "normalnej" godzinie to nic sie przeciez nie stanie:sorry:

Blok czekoladowy zrobię na święta... będzie takie odstępstwo od innych łakoci ciastkowych mojej mamy i babci

Jolu ja niestety mam tylko 2 pokoje i puki co młody z nami puki się jeszcze budzi ,co by Wiktorci nie budził ale masz racje każde pojękiwanie słychać jak jest obok i się przynajmniej nie rozbudza także ja bym zaczekała jeszcze bo ty masz dwie dziewczynki i mogą się na wzajem budzić

Jolu ja póki co jestem wciąż u teściów no i wiadomo śpię z Młodą w jednym pokoju. W naszym nowym mieszkanku też ustawiliśmy łóżeczko w sypialni... Myślałam, że przeniosę ją tak na około roczek, ale teraz jak zaczęła godziwie spać to zastanawiam się czy nie zrobię tego wcześniej... Ale jeszcze troszkę poczekam...

reklama
Jola, Nadia ma lóżeczko w naszej sypialni i jakos nie wyobrazam sobie ze bylaby gdzie indziej:no: tylko my mamy duze mieszkanie i malej pokoj jest daleko,dlatego narazie stoi pusty. Ja tez sie budze jak ona tylko sie ruszy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry