reklama

Mamy majowe 2009

oj Moniq ja też dzisiaj z kuchni nie wychodziłam ale miałam o tyle lepiej że M się Fisiem zajmował bo był dzisiaj okropny oczywiście Fisiu nie M

Ostatnia edycja:
reklama
No to teraz mówię - dobry wieczór!
Widzę, że dziś pustki były i prawie nic mnie nie ominęło...
Mąż wrócił!!!!!
Ubraliśmy choinkę...
Zrobiłam keks Mmatysia... Nie wiem jak smakuje...:no::no::no: Sławek mówi, że dobry...

Jeju dziewczyny bardzo,bardzo,bardzo wszystkim dziekuje za życzenia:-):tak: Jestescie kochane,ogromny buziak dla Was...muuuuaaa:tak::-)

Miaam mala imprezke w domu...i jestem trosyke padnieta:sorry:
A na dodatek mala jest bardzo niespokojna...:eek::eek: nie wiem dlaczego:sorry:

Spokojnej nocki:-)

Cześć Marzenko ja jestem - jak zawsze. :dry:

wywichnę sobie zaraz szczękę od ziewania. Boże jaka jestem śpiąca. Ale wieczór bez was to wieczór stracony.:-):-)

A wogóle to co kurde żadna na mój apel nie odpowiedziała??!!! Zołzy wy.:wściekła/y::wściekła/y::-p:-p

najchętniej spacyfikowałabym dzieci i walnęła się do wyrka, zapuściła filmik - Mamma Mia, i z drinkiem w ręku nie ruszałabym się do jutra do wieczora.

Co wy na to? Kto chętny sie przyłączyć??

m&m's ja juz w poniedziałek powiedziałam, że najchętniej poszłabym spać i obudziła się w niedzielę... a wersja z drinkiem i filmem jest o.k. tylko zamiast Mamma mia wolałabym szklaną pułapkę...

Melduje sie kochane baby moje tylko po to by złożyć Wam życzenia...:-)
ja juz skończyłam pichcić i teraz pozostaje tylko jutro dopełnić małych formalności w postaci choinki, odgrzać pierogi itp...
Wszystko mam zrobione, prezenty popakowane i nawet jakoś atmosfera się do nas wkradła . Mam nadzieję ze się wszystko uda czego i Wam życze...

15ytra.jpg

zobaczymy sie najprawdopodobniej po Świętach bo po Wigilii jedziemy do rodzinki i zostajemy aż do 2 dnia Świąt...:tak::tak::tak:
Pa Majóweczki

reklama
Dobry wieczór:-)

ja też już dziś złożę Wam życzenia, żeby w razie czego nie wyjechać bez pożegnania:sorry:

ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM MOJE KOCHANE MAJÓWECZKI
WESOŁYCH, FAJNYCH ŚWIĄT W GRONIE NAJBLIŻSZYCH,
WIELU WZRUSZEŃ, W KOŃCU TO NASZE PIERWSZE ŚWIĘTA Z NASZYMI MALUSZKAMI:-) , PIĘKNYCH PREZENTÓW, SPOKOJU I ODPOCZYNKU:-) I SMACZNEGO:-):-):-)!

Wszystkim wyjeżdżającym życzę szczęśliwej, szerokiej drogi i udanego powrotu do domku i do nas:happy:
My wyjeżdżamy jutro popołudniu,pa
, buziaki:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry