aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
witajcie Kochaniutkie!!!
Dziekujemy za zyczenia z okazji Jagodowego 7 miesiąca
:-):-):-):-)
ja już prawie przewaliłam gory, hehehe - wstałyśmy z Jagą o 9:00 (przez ten deszczyk ze sniegiem i zasuniete rolety jakoś tak miałam wrażenie, że to dopiero po 7:00). No i od 9:30 mam juz przygotowane warzywka pod rybe po grecku (czekam jeszcze az sie rybka rozmrozi, to ją podsmaże), pranko zaliczone (jedno poskladane do szaf, drugie nastawione i rozwieszone), pulpety w sosiku (dla Jagody oddzielnie).
Zostało mi tylko pokończyć wszystko (tj. doprawić, no i zrobić wafle) i ubrac choinke (ktora wczesniej bede musiala odpowiednio poprzycinać).. Moja T zrobi śledzie i rybę w galarecie, no i ma zamówionych sporo ciast w cukierni, wiec ja sie odcielam od ciachorzenia

Dziekujemy za zyczenia z okazji Jagodowego 7 miesiąca
:-):-):-):-)ja już prawie przewaliłam gory, hehehe - wstałyśmy z Jagą o 9:00 (przez ten deszczyk ze sniegiem i zasuniete rolety jakoś tak miałam wrażenie, że to dopiero po 7:00). No i od 9:30 mam juz przygotowane warzywka pod rybe po grecku (czekam jeszcze az sie rybka rozmrozi, to ją podsmaże), pranko zaliczone (jedno poskladane do szaf, drugie nastawione i rozwieszone), pulpety w sosiku (dla Jagody oddzielnie).
Zostało mi tylko pokończyć wszystko (tj. doprawić, no i zrobić wafle) i ubrac choinke (ktora wczesniej bede musiala odpowiednio poprzycinać).. Moja T zrobi śledzie i rybę w galarecie, no i ma zamówionych sporo ciast w cukierni, wiec ja sie odcielam od ciachorzenia

:-
..strasznie sie przestraszylam bo ona tak poprostu przechylila sie do przodu.....
.