reklama

Mamy majowe 2009

reklama
... no no no,
tylko się mnie tu ie czepiaj. Wiem i już, a zresztą ja tylko doradzam.:-p:-p:-p:-p

To jak już wszytskie poszły to ja zgaszę światło PSTRRRYK....
..... i poczekam w ciemnościach na Jolę.:ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

NajIepsze,ze 6 grudnia miaI prezent pod poduszka i codziennie szuka tam nowych:-D.

No poprostu maly slodziak z tego Twojego Mikolajak...:tak::tak::tak::tak:

No i chcialam zlozyc najserdeczniejsze zyczonka dla Roxy....oby Twoje zycie i zycie Twojej rodzinki bylo uslane wylacznie rozami...:-):-):-)...oczywiscie bez kolcy...:tak::tak::tak::tak:

No i teraz naszemu kolejnemu siedmimiesieczniakowi...kochana Jagodko...obys zawsze byla najbardziej usmiechnietym i najszczesliwszszym dzieckiem a dla Swoich rodzicow najwiekszym skarbem....:tak::tak::tak::tak:

Dzien dobry kochane majoweczki.....u nas zimnoooo na dworze..mrozno ale swieci sloneczko...
Poza tym swiateczna atmosfera...Przemek na razie w pracy ale powinien wrocic okolo 15stej....:-):-):-)

Dziewczynki spaly w miare dobrze, teraz maja drzemke....
A moje sloneczko Amelia wypadla mi z lezaczka i to prosto na buziaczka...myslalam ze nosek sobie zlamala....a na dodatek siedzialam obok niej tylko na chwile glowe odwrocilam....
Na szczescie pomimo strasznego placzu i startego:-( policzka to chyba nic sie nie stalo....:-(:-(

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No poprostu maly slodziak z tego Twojego Mikolajak...:tak::tak:

A moje sloneczko Amelia wypadla mi z lezaczka i to prosto na buziaczka...myslalam ze nosek sobie zlamala....a na dodatek siedzialam obok niej tylko na chwile glowe odwrocilam....
Na szczescie pomimo strasznego placzu i startego:-( policzka to chyba nic sie nie stalo....:-(:-(
sIodziak aIe i Iobuz .Ostatnio przywaIiI Tomkowi metaIową ciuchcią w czoIo. PóI nocy nie spaIam z nerwów.
Mój Tomuś też już zaIiczyI Iądowanie na podIogę.

Dzień dobry Majóweczki :-)

Roxy sto lat kochana, spełnienia marzeń :-)

Jagódko przyjmij uściski od cioci mamstud i Gabuni!! :-)

jolu
ach, Gaba też ma już za sobą dwa lądowania.... cóż, tak bywa - niestety....

moniko ale ten Twój Mikołaj ma pomysły, dogadałby się z moim Andrzejkiem :-)

moniqsan głupia jesteś i ślepa na dodatek! Chciałabym mieć takie "fałdy" na brzuchu jak Twoje!

barmanka już w Polsce, ciekawe jak jej mija czas...

Aga_k_m witaj wśród nas ! :-) Fajnie, że znowu jesteś

*Aga* super instrukcja obslugi! Muszę taką niani zrobić...

Gaba dziś wstała o 5 :-( A przedtem budziła się 10 razy i za każdym odnosiłam ją do łóżeczka... Normalnie padam na pysk... Do tego pogoda okrutna, jest bez mrozu i pada mokry okropny śnieg...Dziś wyjeżdżamy więc nie będzie mnie na forum kilka dni - już za Wami tęsknię!!
Już dziś złożę Wam serdeczne życzenia, spokojnych Świąt wpędzonych w miłej rodzinnej atmosferze, żeby Wasze dzieciaczki miały cudowne wspomnienia!

Moniqsan,Confi,Jolu dziekuje:-):-):-)

U nas też pada i jest okropnie,nawet nie wychodze...z domu dzisiaj:no:
Moja Nadinka jeszcze nie spadła z nikąd...ale ma już za to 2 guzy na koncie:eek::sorry: niestety niemożliwe jest żeby ją upilnować.... wszędzie jej pełno.....nie pierwszy i nie ostatni raz:sorry:
Moje dziecko właśnie siedzi na podlodze i gada z Puchatkiem:-D:-D:-D prześmieszna jest...:-D

Mamstud,dziekuje,muuuaa:-)

Spokojnej drogi życze i dla Ciebie i Twojej Rodzinki Zdrowych,Spokojnych i Pogodnych Świąt Bożego Narodzenia,oraz góryyyy prezentów:tak::-):-):-)

Dziewczyny Ankzoc założyła wątek z życzeniami....:tak:może tam piszmy.. bo moderatorka nas prześwięci:tak:;-) Sorki że tak sie wcinam...:sorry:

Jagódko i Agusiu
wszystkiego najlepszego
z okazji
ukończenia 7 miesięcy!!!

Roxy wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia osiemnastki!!!

A moje dziecko postanowiło mi dziś utrudnić życie... Jest taka marudna, że nie wytrzymam:no::no::no: Dopiero co śniadanie zjadłam... Dziękuję Bogu tylko za zmywraki do naczyń, bo inaczej bym już do kuchni nie weszła... Nie wiem jak ja cokolwiek dziś zrobię przy niej...

Co do Moniq i jej rzekomych fałdek to widzę, że już wszystko zostało powiedziane... Chciałabym mieć takie.... fałdki...

Nie wkurza was wstawianie Iinków do gIosowania czy do skIepów internetowych?Ja dostaje biaIej gorączki.

Wkurza i to bardzo!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Mamstud,dziękujemy za życzenia. Tobie też życzę zdrowych ,spokojnych świąt.ZwIaszcza spokojnych bo chyba jedziesz do tesciowej:-D

Marzenko,przepis na bIok masz w wątku kuIinarnym.JoIa wczoraj wstawiIa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry