Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
NajIepsze,ze 6 grudnia miaI prezent pod poduszka i codziennie szuka tam nowychO! jest! Mój idol się odezwał
Najwyżej wytłumacz mu, że przecież już był(6-go grudnia) A prezenty zostaw na inną okazję
(wiem, ohydna ze mnie baba)
.... no no no,
tylko się mnie tu ie czepiaj. Wiem i już, a zresztą ja tylko doradzam.
To jak już wszytskie poszły to ja zgaszę światło PSTRRRYK....
..... i poczekam w ciemnościach na Jolę.![]()

NajIepsze,ze 6 grudnia miaI prezent pod poduszka i codziennie szuka tam nowych.

sIodziak aIe i Iobuz .Ostatnio przywaIiI Tomkowi metaIową ciuchcią w czoIo. PóI nocy nie spaIam z nerwów.
No poprostu maly slodziak z tego Twojego Mikolajak...
A moje sloneczko Amelia wypadla mi z lezaczka i to prosto na buziaczka...myslalam ze nosek sobie zlamala....a na dodatek siedzialam obok niej tylko na chwile glowe odwrocilam....
Na szczescie pomimo strasznego placzu i startego:-( policzka to chyba nic sie nie stalo....:--(

niestety niemożliwe jest żeby ją upilnować.... wszędzie jej pełno.....nie pierwszy i nie ostatni raz

prześmieszna jest...
:-):-):-)
może tam piszmy.. bo moderatorka nas prześwięci
;-) Sorki że tak sie wcinam...

Dopiero co śniadanie zjadłam... Dziękuję Bogu tylko za zmywraki do naczyń, bo inaczej bym już do kuchni nie weszła... Nie wiem jak ja cokolwiek dziś zrobię przy niej...Nie wkurza was wstawianie Iinków do gIosowania czy do skIepów internetowych?Ja dostaje biaIej gorączki.