reklama

Mamy majowe 2009

Uffff....nadrobilam 11 stron....i jestem.....:-):-)

Widze ze co niektore ( m&m's i mamamatysia) tesknily za mna....:-):-):-):-)

Ja dzis znowu po bardzo ciezkim dniu......Przemek dopiero wrocil o 17stej bo mieli prawie 80 osob na lunch.....a ja pytam co Ci ludzie jeszcze nie zdazyli sie napelnic przez swieta....:szok::szok::szok:

Dziewczyny dzis chyba jeszcze gorsze niz wczoraj.....:no::no:....Alicji nie moge odstapic na krok bo jak znikne z jej pola widzenia to jest taki ryk....:no::no:....ach zreszta co ja bede sie znow Wam wyzalac.....:-(:-(:-(
Na dodatek przeczytalam o tym kryzysie osmego miesiaca i u nas to na 100% to...wszystkie objawy sie zgadzaja.....ale boziu oni chyba tam blad popelnili bo to nie mozliwe zeby to trwalo do roku....:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Jesli chodzi o kupki ti u nas to samo...najczesciej po jogurcie sa zielone, wodniste i sluzowe wlasnie takie biegunkowe, no i takie sa raz lub dwa razy dziennie......no i u nas tez to zwalam na rozne jedzonko....badania przeceiez mialy robione i niby wyszly ok...
Ale nie omieszkam sie tego sprawdzic w Polsce....
A no i jeszcze zauwazylam ze mojej Alicji jak sie odbija to tak jak by sie cofala jej tresc pokarmowa bo pozniej przelyka.....moze to to jest przyczyna jej wymiotow....bo wieie co ja naprawde jak ona zaczyna plakac to juz jestem w pogotowiu ....:no::no::no:

No i juz nie pamietam co mialam napisac....:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
oj Jolu to straszne...kurcze daja ci w kosc blizniaczki....szalone kobitki z nich beda....
trzymaj sie dzielnie...:tak:no i ja pytalam...

reklama
oj kochana Joluś ja ta z mam nadzieję że to jakiś błąd to nie może trwać kilka miesięcy:no: a co do cofania to ja zauważyłam że u Fiśka to jest zawsze po jogurcie więc na razie zaprzestałam dawać

No to ja jeszcze napisze ze wlasnie widzialam fotke Pauli i znow tak jak po zdjeciach m&m's zbieralam szczeke z podlogi.....:shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:

Paula...normalnie...kobitko laska z Ciebie....buty..tez fajne a jak wlascicielka....:tak::tak::tak::tak:
No i fajna masz bluzeczke ...ten czerwony fajnie wyglada....:tak::tak:

m&m's..wlasnie powiedzialam mojemu P ze bedzie z Toba musial pifko popijac wieczorkiem....:tak::tak::tak:

na czele to będę ja... w pierwszy dzień świąt się popłakałam, że nie mam co na siebe włożyć... szafy pełne ciuchów, a tu d........

no właśnie!!!

ej no, ja bym tych fotek nie wstawiła, nawet mi gupio bylo się przyznać że to dostałam.:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dopiero jak malinka zaczęła o tym pisać.

Ja pamiętam ze już poprzednio przy moich zdjęciach z basenu były takie postulaty. Wieżcie mi że pamiętam Wasze prośby. :-):-):sorry2::sorry2:

Jolu no ja właśnie od razu pomyślałam o Twoich dziewczynkach jak czytałam o tym kryzysie. A jak przeczytałam że to ma trwać do roku to pomyślalam że trezba to usunąć żebyś tego nie zobaczyła i się nie załamała. Ty nasza super-hero!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobrze że już jesteś.
u nas z Mają też sajgon.
Aha i co to za gadanie "że nie będziesz się powtarzać. ty to możesz i masz codziennie pisać co i jak ciebie!!!!
no ładnie a to ja zamieściłam :zawstydzona/y:

ej no, ja bym tych fotek nie wstawiła, nawet mi gupio bylo się przyznać że to dostałam.:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dopiero jak malinka zaczęła o tym pisać.

Ja pamiętam ze już poprzednio przy moich zdjęciach z basenu były takie postulaty. Wieżcie mi że pamiętam Wasze prośby. :-):-):sorry2::sorry2:
jakie postulaty???? nie wiem o co chodzi???
prosze o przypomnienie...:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry