reklama

Mamy majowe 2009

reklama
ja też tęskniłam!!! ale stwierdziłam, że nie wypada kolejnego esemesa słać...

szczęściara... chuda szczęściara:wściekła/y:

Marzenko....buziak dla Ciebie....:-)...a swoja droga to musze Wam podac moj numer polskiej komorki...:tak::tak:

Jolu-Dobrze,że jesteś:-).Szkoda,ze panny tak dają ci w kość:-(:-(:-(.Ja przy jednym Filipem padam,ty to jesteś prawdziwa bohaterka(wiem,ze się powtarzam ale nie możne być inaczej):-):-):-)

Co do jogurtów to się ostatnio zastanawiałam:mleka krowiego nie można podawać dzieciom poniżej 3 roku życia ,ale przecież te jogurty są na mleku krowim i są po 6 miesiącu:confused::confused::confused:.Bądź tu mądry człowieku:baffled:

mamamtysia....dziskuje za bardzo mile slowa....Wy to zawsze czleka dowartosciowac potraficie....:tak::tak::tak::tak::tak:

a co do jogurtow to te co ja podaje sa od 4 miesiaca i niby sa zrobione z mleka krowiego ale to mleko jest prtzetworzone....:sorry2:
no ale moze powinnam na chwilke przestac je podawac....:confused:

No zobacze jeszcze...:confused::confused::confused:

A czy myslisz ze Maja tez to przechodzi czy to co innego...:confused::confused::confused:
No i ja mysle ze to tam blad jest ..jak nic...:sorry2::sorry2:

wiesz nie wiem, fakt że jak się nad tym zastanowiłam dzisiaj to składa się to w czasie z tym jej raczkowaniem.
Więc faktycznie bardziej mi to pasuje niż te zęby.

Aha, i tam MUSI być bład.

No zapytal sie co pijesz:tak::tak::tak::tak:

No to ja mu ze no "zielone":-D:-D:-D:-D:-D, no i ze lubisz chipsy i pizze....:tak::tak::tak:
A moj P nie pogardzi piweczkiem....:blink::blink:

Ja tam nie chcę żeby sie czuł zmuszony. :-D:-D:-D:-D

nie było mnie z godzinę i kilka stron do nadrabiania. od razu widać że juz po świętach a co to będzie jutro ??? niestety mówię dobranoc ale mąż się naprawdę wkurza :-D:-D:-D milego klikania Kochane :***

Joluś trzymaj się, ściskam :*

wiesz nie wiem, fakt że jak się nad tym zastanowiłam dzisiaj to składa się to w czasie z tym jej raczkowaniem.
Więc faktycznie bardziej mi to pasuje niż te zęby.

Ja tam nie chcę żeby sie czuł zmuszony. :-D:-D:-D:-D

No moze rzeczywiscie za duzo przezyc dla takiego malego czlowieczka po ty "zwiedzaniu" swiata...:sorry2::sorry2::sorry2::shocked2::shocked2::shocked2:
A czy Majunia tez boi sie "obcych"....:confused:

a co do mojego P...to nie sadze ze bedziesz musiala go zmuszac....;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry