• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

ej no, ja bym tych fotek nie wstawiła, nawet mi gupio bylo się przyznać że to dostałam.:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dopiero jak malinka zaczęła o tym pisać.

Ja pamiętam ze już poprzednio przy moich zdjęciach z basenu były takie postulaty. Wieżcie mi że pamiętam Wasze prośby. :-):-):sorry2::sorry2:
przecież to żart był, a czułam że tak wyjdzie ,jesteście piękne i powinnyście się chwalić a my nie to musimy się poczepiać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jolu-Dobrze,że jesteś:-).Szkoda,ze panny tak dają ci w kość:-(:-(:-(.Ja przy jednym Filipem padam,ty to jesteś prawdziwa bohaterka(wiem,ze się powtarzam ale nie możne być inaczej):-):-):-)

Co do jogurtów to się ostatnio zastanawiałam:mleka krowiego nie można podawać dzieciom poniżej 3 roku życia ,ale przecież te jogurty są na mleku krowim i są po 6 miesiącu:confused::confused::confused:.Bądź tu mądry człowieku:baffled:

przecież to żart był, a czułam że tak wyjdzie ,jesteście piękne i powinnyście się chwalić a my nie to musimy się poczepiać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O boniu, Kasia spokojnie. ja też tak tylko sie tłumaczę żeby nie wyszło że jakaś zapatrzona w siebie jestem i się przed wami chwalę.

Naprawdę miło mi czytać Wasze słowa.
A moje to tylko dlatego że niechcę żebyście sobie o mnie źle myślały.

Dla Ciebie:
4219449521_880dcb19c8_o.gif

Jolu no ja właśnie od razu pomyślałam o Twoich dziewczynkach jak czytałam o tym kryzysie. A jak przeczytałam że to ma trwać do roku to pomyślalam że trezba to usunąć żebyś tego nie zobaczyła i się nie załamała. Ty nasza super-hero!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobrze że już jesteś.
u nas z Mają też sajgon.
Aha i co to za gadanie "że nie będziesz się powtarzać. ty to możesz i masz codziennie pisać co i jak ciebie!!!!

No dobra to bede sie zalic az bedziecie mnialay mnie dosc.....:shocked2::shocked2:

A czy myslisz ze Maja tez to przechodzi czy to co innego...:confused::confused::confused:
No i ja mysle ze to tam blad jest ..jak nic...:sorry2::sorry2:

oj Jolu to straszne...kurcze daja ci w kosc blizniaczki....szalone kobitki z nich beda....
trzymaj sie dzielnie...:tak:no i ja pytalam...

Paula...dziekuje kochana....:tak:...a wiesz przeoczylam ....no ale jesli pytalas to dziekuje...:tak::tak:

no ładnie a to ja zamieściłam :zawstydzona/y:

Kasiu ..przynajmniej teraz wiem na co to moge zwalic....:blink::blink:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się roześmialam, aż się na mnie spojżeli....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jak zareagował?

cały czas się śmieję.

No zapytal sie co pijesz:tak::tak::tak::tak:

No to ja mu ze no "zielone":-D:-D:-D:-D:-D, no i ze lubisz chipsy i pizze....:tak::tak::tak:
A moj P nie pogardzi piweczkiem....:blink::blink:

No już tam wszystko jest...:-D:-D:-D
Po tym jak jakiś miesiąc temu zamieściłam zdjęcia Mai z basenu, na których ja siłą rzeczy też się znalazłam. to pojawiły się postulaty żebym więcej swoich zdjeć nie zamieszczała. Bo dołuję.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
oj tam takie z nas wariatki juz....:baffled:
a dziewczyny z pewnoscia specjalnie z zazdrosci:-D:-D:-D:-D
oj te nasze mamusie kochane:-):-):-)

Co do jogurtów to się ostatnio zastanawiałam:mleka krowiego nie można podawać dzieciom poniżej 3 roku życia ,ale przecież te jogurty są na mleku krowim i są po 6 miesiącu:confused::confused::confused:.Bądź tu mądry człowieku:baffled:
A Tsarina - o ile się nie mylę - zaczęła podawać danonki... i Małej nic nie jest... i przyznam, że ja też zaczęam o tym myśleć...

m&m's - dołujesz jak jasna ch....a!!!:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry