reklama

Mamy majowe 2009

ej no, ja bym tych fotek nie wstawiła, nawet mi gupio bylo się przyznać że to dostałam.:sorry2::sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Dopiero jak malinka zaczęła o tym pisać.

Ja pamiętam ze już poprzednio przy moich zdjęciach z basenu były takie postulaty. Wieżcie mi że pamiętam Wasze prośby. :-):-):sorry2::sorry2:
przecież to żart był, a czułam że tak wyjdzie ,jesteście piękne i powinnyście się chwalić a my nie to musimy się poczepiać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Jolu-Dobrze,że jesteś:-).Szkoda,ze panny tak dają ci w kość:-(:-(:-(.Ja przy jednym Filipem padam,ty to jesteś prawdziwa bohaterka(wiem,ze się powtarzam ale nie możne być inaczej):-):-):-)

Co do jogurtów to się ostatnio zastanawiałam:mleka krowiego nie można podawać dzieciom poniżej 3 roku życia ,ale przecież te jogurty są na mleku krowim i są po 6 miesiącu:confused::confused::confused:.Bądź tu mądry człowieku:baffled:

przecież to żart był, a czułam że tak wyjdzie ,jesteście piękne i powinnyście się chwalić a my nie to musimy się poczepiać :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

O boniu, Kasia spokojnie. ja też tak tylko sie tłumaczę żeby nie wyszło że jakaś zapatrzona w siebie jestem i się przed wami chwalę.

Naprawdę miło mi czytać Wasze słowa.
A moje to tylko dlatego że niechcę żebyście sobie o mnie źle myślały.

Dla Ciebie:
4219449521_880dcb19c8_o.gif

Jolu no ja właśnie od razu pomyślałam o Twoich dziewczynkach jak czytałam o tym kryzysie. A jak przeczytałam że to ma trwać do roku to pomyślalam że trezba to usunąć żebyś tego nie zobaczyła i się nie załamała. Ty nasza super-hero!:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Dobrze że już jesteś.
u nas z Mają też sajgon.
Aha i co to za gadanie "że nie będziesz się powtarzać. ty to możesz i masz codziennie pisać co i jak ciebie!!!!

No dobra to bede sie zalic az bedziecie mnialay mnie dosc.....:shocked2::shocked2:

A czy myslisz ze Maja tez to przechodzi czy to co innego...:confused::confused::confused:
No i ja mysle ze to tam blad jest ..jak nic...:sorry2::sorry2:

oj Jolu to straszne...kurcze daja ci w kosc blizniaczki....szalone kobitki z nich beda....
trzymaj sie dzielnie...:tak:no i ja pytalam...

Paula...dziekuje kochana....:tak:...a wiesz przeoczylam ....no ale jesli pytalas to dziekuje...:tak::tak:

no ładnie a to ja zamieściłam :zawstydzona/y:

Kasiu ..przynajmniej teraz wiem na co to moge zwalic....:blink::blink:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D ale się roześmialam, aż się na mnie spojżeli....

:-D:-D:-D:-D:-D:-D

I jak zareagował?

cały czas się śmieję.

No zapytal sie co pijesz:tak::tak::tak::tak:

No to ja mu ze no "zielone":-D:-D:-D:-D:-D, no i ze lubisz chipsy i pizze....:tak::tak::tak:
A moj P nie pogardzi piweczkiem....:blink::blink:

No już tam wszystko jest...:-D:-D:-D
Po tym jak jakiś miesiąc temu zamieściłam zdjęcia Mai z basenu, na których ja siłą rzeczy też się znalazłam. to pojawiły się postulaty żebym więcej swoich zdjeć nie zamieszczała. Bo dołuję.:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:
oj tam takie z nas wariatki juz....:baffled:
a dziewczyny z pewnoscia specjalnie z zazdrosci:-D:-D:-D:-D
oj te nasze mamusie kochane:-):-):-)

Co do jogurtów to się ostatnio zastanawiałam:mleka krowiego nie można podawać dzieciom poniżej 3 roku życia ,ale przecież te jogurty są na mleku krowim i są po 6 miesiącu:confused::confused::confused:.Bądź tu mądry człowieku:baffled:
A Tsarina - o ile się nie mylę - zaczęła podawać danonki... i Małej nic nie jest... i przyznam, że ja też zaczęam o tym myśleć...

m&m's - dołujesz jak jasna ch....a!!!:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry