reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

No to moje drogie ja w końcu idę spać...
Martwię się Moniką... mam nadzieję, że się jutro odezwie...

Dobrej nocki! Muaaaa*****

Dobranoc Marzenko.....:tak::tak:...

Confi....ja bym na silownie pochodzila ale to raczej dla m,iesni bo o kilogramy to nie musze sie starac zeby zlecialy....:baffled:..przez oststni tydzien schudlam 1.5 kilo...:baffled::baffled::baffled:
No i jestem zalamana bo jestem plaska jak deska.....JA CHCE MIEC PIERSI...!!!!!!

reklama
ja też bym chętnie poszła... tylko śmieszne jest to, że ja nie mam z kim zostawić Nataszy... liczyłam na teściową... ale pamiętam jak raz poszłam na manicure, a ta potem marudziła, że długo mnie było.... no i mi się wszystkiego odechciało... jak bym miała drugi raz wysłuchiwać to dziękuję... a moja Mama niestety pracuje, a poza tym nie mieszka bliko... więc d..... pozostaje dieta MŻ!!!
echhh no tak...to może być przeszkodą ,jednak MŻ też skuteczna...wypróbowałam i mam zamiar zastosować znów :tak:;-)

no i super będzie!!!
byłoby..mój M w życiu nie pozwoli siedzieć przy kompie w taką noc ;-)

No i...Miłych snów

Confi....ja bym na silownie pochodzila ale to raczej dla m,iesni bo o kilogramy to nie musze sie starac zeby zlecialy....:baffled:..przez oststni tydzien schudlam 1.5 kilo...:baffled::baffled::baffled:
No i jestem zalamana bo jestem plaska jak deska.....JA CHCE MIEC PIERSI...!!!!!!
hmmm to faktycznie jest problem...ja bedę miała tak samo bo przed ciążą to takie wymuszone A miałam...znam ten ból.

confi, tikanis - teksty i fotki na dobry humor suuuper:-), zdaja egzamin.
confi - ja mam przyżeczenie noworoczne dieta, ruch, zmiana nawyków żywieniowych tak aby w sumie zrzucić 12 kg:szok:. Wtedy będę sobą.

mamamatysia - ech.... to chłopaki pech złapały za nogi:-(. Zagojenia stopy i oczka. A dla kręgosłupa maminego szybkiego odpoczynku.

A co z Moniką i Tomusiem?????????????? Co się dzieje????? Nadrabiam ale jeszcze nie doszłam.

AgA - ani się waż rozważać wypisanie z tego towarzystwa!!!!! też piszę od doskoku i tak mnie tu ciągnie:-), no.... poczekajmy... za parę lat to powysyłamy wszystkie nasze pociechy na wspólną kolonię :-):-):-) i poklikamy do upadłego. A póki co to kiedy chwilka kapnie łaskawa:-).

reklama
Do góry