reklama

Mamy majowe 2009

confi - przybijam duuuuuuuuuużą piątkę - plask!!!! życzę wytrwałości Tobie i sobie:tak:.
"PLASK" :-)
ja Tobie również...

ejjjj a gdzie jest reszta??? Wyłazić nocne marki ze swoich norek :-D

aha...co najważniejsze

AgA...życzę Zofikowi duuuużo dobrego...by robiła piękne postepy, by zęby wyszły jej wszystkie na raz i bez bólu :-D by można było jak najszybciej zakończyć rehabilitację no i uśmiechu na buźce też życzę ,a własciwie życzymy...Ja i Damiś :tak:

reklama
Miłoszku i aneteczko - dla Was rownież (spóźnione) wszystkiego najlepszego!!!

no i oczywiście AgO i Zofiku - Wszystkiego co dla Was najcenniejsze i najpiekniejsze z okazji ukończenia 7 miesięcy!!!

życzy Ciocia Aga i Jagodzia
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
Synową Ci usypiałam, bo się przebudzila z rykiem (no ale cóż... dzionek z trzema babciami byl dość ciekawy, wiec..w sumie sie nie dziwie tym pobudkom, hehehe;-):-D:-D:-D)
wow..sporo wrażen jak na taka małą osóbke...
ja tez siedze i czuwam...nie wiem czy w ogóle pójdę spać :-(
Damis ma tak zawalony nosek ,że wpad w bezdechy a ja chodzę i pilnuję

biedactwa moje dwa Kochane :-(:-(:-(
zdrowka Damisiowi zyczę... no i żeby ten nosek się odetkał :tak::happy2:
dziękuję niezawodna ciociu ;-):tak:
zmęczona jestem...oczy mnie bolą od monitora. Spróbuje się przespać bo byłam sprawdzić i na razie jest ok...zajęczy sen to tez sen. najwyżej będę wstawać co chwilę ale przynajmniej oczy i kręgosłup odpoczną ;-)
buźka kochana :*
( i tym wszystkim które sie ukrywają :-p)

reklama
nadrobilam pościki z wczoraj :tak::-D:-D:-D

mam nadzieję Confi, że jednak uda Ci sie choc troszkę pospac... bo niewyobrażam sobie Ciebie do południa... Czy M Ci pomaga w tej opiece?? Kurcze... ja nawet nie mam pojęcia co to znaczy zawalony nosek u Malucha (Jagoda miała drobny katarek jak miała niespełna miesiąc... i teraz jakos z miesiac temu... ale to był pikuś...) - życzę Ci wielkiej wytrwałości w tym nocnym czuwaniu:tak::happy2::happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry