reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
dziekuje wszytskim dziewczynkom za odpowiedzi w sprawie wozka.. narazie podoba mi sie ten Wózek Baby Design Espiro Magic 3 - zdjęcia, foto, galeria produktu

jest lekki wazy 6kg, zajmuje malo miejsca, ma fajny wyglad obrotowe kola.. opuszczane lezenie w roznych katach.. takze spelnia wszytskie moje wymagania no i nie jest drogi...:)

fajny. mi tez się podoba. :tak::tak::tak:
ja padam. ledwo żyję po tej nieprzespanej nocy.
M poszedł już do pracy do knajpy.:sad::sad::sad: mam do niego przjść przed 12. ale jakoś mi tak samej dziwnie isć. :zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale co tam
idę teraz sie przespać. bo inaczej padnę.:baffled::baffled::baffled::baffled:

Witajcie dziewczynki jeszcze w 2009 roku.Wxczoraj niestety m za szybko wrocil z pracy i musialam zmykac. BB go drazni chyba, jest zazdrosny :) caly czas mi gada jak z Wami klikam , no ale coz...:-). My lecimy dzisiaj do znajomych(sadziedzi). Jakos w tym roku nie chce mi sie. Najchetniej bym wyslala Macka do babci, i spedzila sama wieczor tzn ja i m.
Kochaniutkie chce Wam zlozyc najlepsze zyczenia noworoczne. Zebyscie byly tak cudowne jak jestescie, pociechy nie dokuczaly Wam, mezowie rowniez. Zycze Wam wszystkiego co najlepsze. Buziaczki dla wszystkich. MUA:rofl:

A więc moje drogie

Kasy Kulczyka,
Fury Rydzyka,
Mocy Pudziana,
Chaty Beckhama,
Humoru od rana,
Cholesterolu w normie
oraz
świętowania Nowego Roku
w dobrej formie życzy
Marzena i Natasza!!!

jestem,
myślałam że zacznę z wami pić , znaczy świętować. :-p:-p
a tu pustki, jak słusznie mmatysia zauważyła!!!
gdzie jesteście?:confused::confused::confused:
aaaa, w łazience wszystkie siedzą i sie malują! :cool2::cool2:

boże głowa mi pęka - idę po kawę (z wkładką oczywiście):-D:-D:-p

jestem,
myślałam że zacznę z wami pić , znaczy świętować. :-p:-p
a tu pustki, jak słusznie mmatysia zauważyła!!!
gdzie jesteście?:confused::confused::confused:
aaaa, w łazience wszystkie siedzą i sie malują! :cool2::cool2:

boże głowa mi pęka - idę po kawę (z wkładką oczywiście):-D:-D:-p
Ja już ubrana, umalowana i po pysznej kolacji:-):-):-).Miałyśmy z siostra serię karaoke ale mężczyźni nas odłączyli:sorry2:.Czekamy na resztę i świętujemy;-)

reklama
Do góry