Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja długo o tym nie myślałam, uważam, że każdy zdrowy człowiek powinien, jeśli tylko religia mu na to pozwala... Umierają dzieci, matki, ojcowie, babcie, itd, itd...O to ja tylko o niecałe 7
Własnie myślałam ostatnio o zarejstrowaniu się w tym rejestrze bo trąbili w telewizji i tym jak ciężko znaleźć dawcę, ale jeszcze to przemyślę.
????a co to...trzusi
Przykro mi z powodu Twojego kuzyna:-(ja długo o tym nie myślałam, uważam, że każdy zdrowy człowiek powinien, jeśli tylko religia mu na to pozwala... Umierają dzieci, matki, ojcowie, babcie, itd, itd...
A mój kuzyn zmarł bo właśnie nie było takich ludzi.... Miał 12 lat :-(

helloł-dobrze napisałam?![]()

Tschuss... po niemiecku : cześć :-) (pominęłam ichne literki) W pracy często tak się witamy dla jaj...????a co to...
Przykro mi z powodu Twojego kuzyna:-(
A jeśli chodzi o szpik....to jak najwięcej ludzi powinno bo ciężko dawce znalezć....a nawet jak jest to często szpik się nie przyjmuje![]()
Tschuss... po niemiecku : cześć :-) (pominęłam ichne literki) W pracy często tak się witamy dla jaj...