• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Ja wczoraj równiez sostałam obrazona w bardzo niewłaśniwy sposób -nikogo nie obraziłam i nie wyzwałam - bronie swoich racji-szkoda ze wczoraj nikt nie dostał upomnienia bo ja sie czuję obrażona na maxa -ładna sprawiedliwość i obiektywizm
Trisina teraz duzych literek sie czepiasz daj ,że spokój.....przesadzasz.

bo jestem czepialska a duże litery w niektórych wyraz to ważna sprawa...jak coś to tsarina- i każdej zwracam uwagę na przekręcanie nicka

Patusiu -ale wczoraj już bylo wszystko w porządku. Dlaczego dzisiaj na nowo rozpoczynasz kłotnie??

i w woli mojej ścisłości i omawianego szacunku do osób z ktorymi piszesz - moje dziecko nazywa się Jagoda, w zdrobnieniu Jagódka/Jaga - a nie Jagutka, jak Ci się często zdarzało pisać... (cierpialam w milczeniu z tą "obelgą" od czasu ciąży... To chyba nie jest miłe-coo???)

Aga_k_m...dobrze ze się o to upomniałaś...to jak nazwać mojego syna na przykład Dawid....dla mnie takie zachowanie jest ignorancją. Gdy ktoś nie potrafi sobie zadać trudu by choć poprawnie napisać imię dziecka koleżanki z forum...nie wspomnę już o tym ,że kiedys ktoś zapomniał jakiej płci dziecko urodziła Monque ...ooops przepraszam ...Moniqsan....jak widać ten nick też nie jest zbyt trudny to spamiętania ;-)

kochana przecież ty pamietasz ,że to napewno ja pisałam -czasy ciąży jeszcze brawo najazd na mnie i tyle poza tym nie dowierzam- ale jak bym zobaczyła to pewnie bym sie pośmiała z siebie a ciebie przeprosiła - poza tym ty tez kaleczyłaś imie mojego syka pewnie pisząc i wcale nie mam do ciebie niczego za złe

to nie jest najazd na Ciebie!!!
Kobieto!!! Ostatni raz Cię upominam !!!

a co do Twojego Synka- udowodnij mi, że okaleczylam jego imię:dry:!!! jak nie wiem jak się dane dziecko nazywa - to nie wymyślam nowych imion:no:!!! Ale za co mogę ręczyć- to to, że raczej używam tych samych imion, zdrobnień co matka....

Zostałam obrażona idjotką nie jestem !!! czy kolezanka Nina upomnienie za slownictwo dostala od moderatorki ???- sprawiedliwość

masz rację idjotką nie jesteś :no: (wielkość czcionki nie jest wprowadzona w celu jakiegoś upokorzenia... Kochana-kolejny błąd...:baffled::szok::sorry2: )

a Nina pierwszy raz użyla nietaktownego sformułowania-za co zwróciłam jej publicznie uwagę.
Nie mam sobie nic do zarzucenia w tej kwestii.

Ostatnia edycja:
Patusiu proszę Cię. Skończ się ciśnieniować bo to i tak nic nie da. Większość ma Twoje posty w ignorowanych i ja za chwilę też tak zrobię. Po co drążysz ten temat? Zakończmy go bo to już jest nudne. Zrób sobie kawę, oderwij się od kompa, pobaw się z Emilką i zdystansuj się do tego wszystkiego bo nakręcasz się coraz bardziej. Więcej luzu.

Aha...pisze się "idiotka" to tak gwoli ścisłości.

Patusiu proszę Cię. Skończ się ciśnieniować bo to i tak nic nie da. Większość ma Twoje posty w ignorowanych i ja za chwilę też tak zrobię. Po co drążysz ten temat? Zakończmy go bo to już jest nudne. Zrób sobie kawę, oderwij się od kompa, pobaw się z Emilką i zdystansuj się do tego wszystkiego bo nakręcasz się coraz bardziej. Więcej luzu.

Aha...pisze się "idiotka" to tak gwoli ścisłości.

dokładnie

wrzuć na luz Kobieto!!!
Te kłotnie są bezsensowne... a pisząc w złości tylko potwierdzasz to o co Cie wczoraj Dziewczyny zapytały...
A oskarżenia względem Confi- aktualnie idealnie charakteryzują Twoją osobę :sorry2::sorry2::sorry2:- a chyba nie tego chcialaś - co??

Witajcie dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było i niebardzo wiem o co znowu te swary głupie... o to,że ktoś robi błedy...;-)
No jeśli tak to lekka przesada może ktos dyslektyk;-)

Moja córcia po miesiącu w szpitalu jutro wychodzi do domu huuurra:-D

nagle w chwile wielkie żale sprzed poł roku - spadam stąd prosze o usumnięcie wszystkich moich postów tak aby całkowicie ślad po mnie zanikł

Patusiu - sama też możesz usunąć posty... ale taka taktyka jest bezsensowna- bo dziewczyny Cię cytowały... i bedziesz odnośnikiem w wielu rozmowach...

Przykro mi, że słowa krytyki tak mocno Cię rozjuszyły... Przecież cały zamęt toczy się o ortografię i składnię... Czas niestety jest istotny - bo zawsze tak pisałaś...

P.S. w szkole też tak było :confused:
Wiesz co - nie zdziwię się, jak kolejna krytyka spotka Cię na uczelni... Jeżeli nas tak poraziły Twoje błędy, to co dopiero uczonych...
Radzę dumę schować w kieszeń i ...popracować nad sobą.

Witajcie dziewczyny:-)
Dawno mnie nie było i niebardzo wiem o co znowu te swary głupie... o to,że ktoś robi błedy...;-)
No jeśli tak to lekka przesada może ktos dyslektyk;-)

Moja córcia po miesiącu w szpitalu jutro wychodzi do domu huuurra:-D

Florencjo - cudowna wiadomość!!! Suuuuuper!!! Nareszcie!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry