reklama

Mamy majowe 2009

dobry wieczór majóweczki

m&m's mamamatysiajak fajnie, że jesteście!

Co do spotkania na Śląsku - ja się piszę :-)

A ja leżę chora, w nocy już źle się poczułam, a dziś w pracy to normalnie masakrycznie, nie pamiętam jak do domu dojechałam.... Mam zapalenie zatok, gardła i ucha... Jak zawsze o tej porze roku.
Plus jest taki, że do końca tygodnia w domu, może się wyśpię...

reklama
Kasiu ja to bardzo chętna. Tym bardziej do mmatysi na ogródek, te huśtawki wypróbować, kuchnię zobaczyć, no i mmatysia ma expres z pyszną kawą. hi hihi hi :-D
tylko chyba mam jakieś plany na czerwiec, ale jakos nie pamiętam dobrze co, sparwdzę w kalendarzu....:-D

)
Właśnie dlatego zapytałam ,wiem że będziesz w PL w tym okresie,ale co Ty masz za plany hymmm kurcze nie pamiętam:-D:-D:-D
oooo Mamstud na spotkaniu na śląsku super:-)zdrówka życzę ,co cię za paskudztwo dopadło :baffled:

Ostatnia edycja:
No i jestem:tak::tak:.
M zajmuje się chłopcami:-).Szykujcie %;-).Mam cały wieczór wolny:rofl:
Kasiu ja to bardzo chętna. Tym bardziej do mmatysi na ogródek, te huśtawki wypróbować, kuchnię zobaczyć, no i mmatysia ma expres z pyszną kawą. hi hihi hi :-D
tylko chyba mam jakieś plany na czerwiec, ale jakos nie pamiętam dobrze co, sparwdzę w kalendarzu....:-D
:-)
Martuś jakbyś była w tym czasie w Polsce to nie ma mocnych musisz być:-).Kawa rzeczywiscie fantastyczna.Uwielbiam latte z likierkiem miętowym(ekspres mam od paru dni a juz butelki likierku nie ma:sorry2:) no i cappuccino ice z lodami:-p-ale nad tym muszę jeszcze popracować:rolleyes:.
Czesc dziewczyny jestem tu nowa,mam synka Piotrusia rowniez urodzil sie w maju dokladnie 23,czy moge dolaczyc do waszego grona?:-)
Niestety nie nadrobie tych wszystkich stron ale gratuluje i wszystkiego najlepszego dla dzieciaczkow:-)
Witamy i zapraszamy.
dobry wieczór majóweczki

m&m's mamamatysiajak fajnie, że jesteście!

Co do spotkania na Śląsku - ja się piszę :-)

A ja leżę chora, w nocy już źle się poczułam, a dziś w pracy to normalnie masakrycznie, nie pamiętam jak do domu dojechałam.... Mam zapalenie zatok, gardła i ucha... Jak zawsze o tej porze roku.
Plus jest taki, że do końca tygodnia w domu, może się wyśpię...
Super,ze jesteś chętna:-).
Przykro mi,ze dopadło cie choróbsko:-(.Życzę ci dużo,dużo zdrówka.
Ja będąc w teatrze muzycznym przez kilka lat wczesna wiosną łapałam zapalenie krtani.Zdarzało,sie,ze nie mówiłam po 2 tygodnie. U mnie gaduły to był koszmar:sorry2:
Witaj Kasico:-)

Ostatnia edycja:
To troszkę będziecie. Denerwujesz się ślubem? Buciorki wymieniłaś czy zostały te co nam pokazałaś?

no trochę będziemy, oby T mnie nie denerwowała. Trochę stres przedślubny łapię.....:baffled::baffled: ale tym wiesz żeby wszytsko załatwić, wszytsko zrobić, żeby zdążyć no i żeby wszytsko było jak tzreba.
A buty będą inne, pokarzę wam w przyszłym tygodniu. :-)

ech znowu muszę lecieć...:cool::cool:

mamstud zdrowia

mamatysia ja bym chętnie wpadła na spotkanko, ale ja bez M się nie ruszę :( a i z moim słuchem tylko bym was męczyła

m&m's wszystko się uda nie denerwuj się, a T olej I czekamy na butki ;-)

gasiorek witam

A my pakujemy, pakujemy i jeszcze raz pakujemy jutro wyjeżdżamy do mojej mamy i wracamy dopiero w poniedziałek popołudniu, część rzeczy wywozimy na stałe bo w wakacje często jak nie razem to mała tam będzie

mamatysia ja bym chętnie wpadła na spotkanko, ale ja bez M się nie ruszę :( a i z moim słuchem tylko bym was męczyła

A my pakujemy, pakujemy i jeszcze raz pakujemy jutro wyjeżdżamy do mojej mamy i wracamy dopiero w poniedziałek popołudniu, część rzeczy wywozimy na stałe bo w wakacje często jak nie razem to mała tam będzie
Kasiu jak tylko m zechce z tobą przyjechać to serdecznie zapraszam.Usadowimy go z moim M:-);-).
i jak możesz myśleć ,że będziesz nas męczyć:no:.
Życzę udanej podróży,spokojnych i zdrowych świąt i wracaj do nas szybko:-)

reklama
Hej i ja się melduje....nie wiem na jak długo:sorry2:

gasiorek...Witaj:-)

Mamstud....zdrówka życze:tak:
Ty na spotkaniu śląskim....wooooowwww,super:tak::-)

Kasica...udanego wypadu do mamy życze,ja też jutro się wybieram i troszkę pobęde:tak::-)

M&m,s....przedłuż swój pobyt w Pl i przyjeżdzaj do nas:tak::tak::tak:
Chyba że spotkanie wypadnie jak będziesz to nie ma opcji żebyś nie była:no:;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry