reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Witam się.
Sto lat dla wszystkich solenizantów ,którym nie złożyłam życzeń bo mnie nie było.Buziak od Filipa i ciotki:-).
Musze z żalem przyznać,ze nikt nie tęsknił:-(:-(:-(....buuuuuuuu.
Przeleciałam(:zawstydzona/y:) posty bo niestety na wdrażanie się nie mam czasu nadal walczymy z kuchnią:growl: i te nieszczęsne święta za pasem.

Kobitki zazdroszczę spotkania U Asi-ja tez chcę:blink:.No i tu temat dla Ślązaczek( i nie tylko jak tylko któraś wyrazi chęć na spotkanie ze mną:sorry2:).Rzucam termin
24 kwiecień u mnie.
Dom dość duży-miejsca dla dzieci sporo-jak dopisze pogoda to kawałek ogródka jest można pociechy puścić samopas.Dwie/trzy mamusie przyjezdne mogą zanocować u nas.Co wy na to???

Witam Matysia to ja już czekam ,na te zdjęcia kuchni i się doczekać nie mogę:sorry2:co tam za problemy macie???
Zdjecia będą tak jak obiecałam.Masę problemów wynikło przy montażu instalacji gazowej(dopiero wczoraj przyszedł spec),wodę podłączaliśmy 5 dni:zawstydzona/y: bo jak rozkuliśmy ścianę to 70 rury się sypły:szok: i trzeba było ciągnąć nową instalację .Co do montażu mebli(Ikea) to osobny temat powiem tylko,że"mięso" rozbryzgiwało się po ścianach:sorry2:.Zostało jeszcze trochę pracy ale od wczoraj gotuje także wielkanocne przysmaki domowej roboty będą:-).Idę podawać żurek bo Matyś wrócił ze szkoły i od progu woła,że głodny...

Mmatysia - no wreszcie jesteś!!! Ja 24 odpadam. Tak jak pisałam już kilka razy - do końca kwietnia każdy weekend mam pracujący... i mogłabym tylko w tygodniu.

Mmatysia - no wreszcie jesteś!!! Ja 24 odpadam. Tak jak pisałam już kilka razy - do końca kwietnia każdy weekend mam pracujący... i mogłabym tylko w tygodniu.
No wreszcie jestem:-).Mam nadzieje,że M mi dzisiaj daruje i zamiast skręcać resztę pólek posiedzę z Wami i wypije jakieś %.Wraca za 40 min to sie okaże:baffled:
Marzenko a od którego weekendu masz wolne???To może jakiś czerwcowy termin wtedy na pewno już będzie ciepło i będzie można dzieciaki na trawkę(zielona trawkę;-)) puścić. Fajnie by było zorganizowac zlot mam majowych w swojskich warunkach.problem byłby z przenocowaniem wszystkich mamus(no chyba ,ze zlot jednodniowy w końcu pociagi Intercity z Katowic kursują dość czesto)no i nie wiem czy wszystkim mamusiom by pasowało tutaj przyjechać:sorry2:.Jesli tak to byłoby super.Mozna by maluchom przygotowac wspaniałe wspólne przyjecie roczkowe:-).Mam nawet parę pomysłów;-)

Mmatysiu...Witaj:-)
Jak tam ręka????? Wszystko już dobrze:confused::-)
Co do spotkania to ja jestem chętna:tak::tak::tak: 24 chyba odpada bo Marzenka nie może a Ona muuuusssiiii być:tak::-D
Czerwiec to niezły pomysł,na pewno będzie już ciepło:tak::-)

reklama
Mmatysiu...Witaj:-)
Jak tam ręka????? Wszystko już dobrze:confused::-)
Co do spotkania to ja jestem chętna:tak::tak::tak: 24 chyba odpada bo Marzenka nie może a Ona muuuusssiiii być:tak::-D
Czerwiec to niezły pomysł,na pewno będzie już ciepło:tak::-)
Witaj Roxy:-).
Ręka już dobrze,opuchlizna zeszła trochę pobolewa jak nadwyrężę ale nie jest źle.
oczywiście,ze Marzenka musi być nawet nie dopuszczam myśli,że jej nie będzie:no:.

No i sobie pojadłam-Filip zjadł moją zupę:baffled:.Trzeba dodać żurek do ulubionych dań mojego dziecka no i oczywiście wymyslic jakaś wersję light.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry