reklama

Mamy majowe 2009

Zosieńko Wszystkiego Dobrego!!!:-)
obj161geo173pg9p18.png

Witajcie:-)

Moniq...ale Ci zazdroszcze:tak: Też bym chciała być teraz nad morzem:dry::-)

Jolu...przykro się czyta jak jest Ci ciężko....dasz rade,na pewno....i nigdy nie myśl o sobie jako o złej matce:no: Jesteś najwspanialszą mamą na świecie i świetnie dajesz sobie rade:tak::-)

Dziewczynki a ja się muszę pochwalić że Nadinka od tygodnia zawsze rano zostawia pełny nocniczek:tak:
Mam nadzieje że tak już zostanie bo nie mam brudów w pampersie....pocieszające jest to że robi to chętnie i widok nocnika powoduje u niej uśmiech:baffled: dziwne,nie?:-D

Miłego dnia:-)

reklama
Roxy ,Nadia widocznie będzie jedną z niewielu dzieci które lubią nocnik. Mój schowany w szafie.Jak odzwyczaję Tomka od smoka to może go wyciągnę.
My dzisiaj idziemy na spacerek. Piękna pogoda wiec trzeba korzystać.

Kaśka ,porzuć NK na rzecz BB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wszystkiego najlepszego dla Zosi!!!

Ja też chce nad morze!!!

Roxy - gratuluję nocnikowania! Natasza ucieka z nocnika... zrobiłam kilka prób i bez efektu... spróbuję za jakiś czas znowu... chyba, że jakiś patent na to jest...???

Dzień dobry,ale dziś pięknie na dworze :-):-):-)
Wezmę dziś Damisia na spacerek...nad morze ( pozdro dla Marzenki...pomyślę o Tobie kochana :tak:)
obśmiałam się z tych waszych kuraków i mam dla Was coś jeszcze :-D

2qjg70y.gif

padłam jak go zobaczyłam :-D:-D:-D

Zosieńko kochana wszystkiego dobrego , całuski od Cioci Confi i drapki od Damisia :-):-):-)
23ly3wm.gif

Roxy gratulacje dla Nadinki. Damiś wciąż z nocnika zwiewa i w ogóle nie kojarzy go z wypróżnianiem...ma czas ;-) widocznie na razie skupił się na chodzeniu :-D

Witajcie kochane, u nas też dzis pieknie słoneczko świeci a ja musze siedziec w pracy buuu
Pytałyście o moje wyniki w sumie kuzynka odebrała i mówiła, ze jest płytka i opis jednym zdaniem, tylko nie chcę teraz kłamać co i jak dokładnie! W każdym nic złego ;-), więc muszę z tym zgłośić się do nerologa...... i znowu czekać

Kur.. no oszaleć można ,właśnie dzwonił M i miał stłuczkę:wściekła/y: facet w niego wjechał z podporządkowanej i czekają na policję zawsze coś:wściekła/y:

kasiu przykro mi, ale najaważniejsze , że z m wszytsko wporządku :-), no ale wiadomo to zawsze problem

moje dziecie też już śpi, troszkę marudził ale to dlatego że długo spał dzisiaj i miał jeszcze drzemkę za dnia :nerd:

Kasia, dobrze że m się nic nie stało :tak: autko się "wyklepie"...;-)

a mi się chyba @ zbliża :baffled: nie dosyć że mam straszne "parcie" na słodkie to jeszcze konia z kopytami bym zjadła :dry:

monika ja mam ciagle parcie na słodycze poprostu mogłabym je jeść całymi dniami :sorry2:

marzenko ja pracuję 2,5 dnia w tygodniu, około 18 godzin, ale muszę wtedy dać z siebie 300 % więc gdy wracam to jestem padnięta. Współczuję weekendu w pracy!

monika ja nigdzie nie uciekam! A i tak sądzę, że wyglądasz świetnie!

nina ja mówiłam to bez sarkazmu, naprawdę lubię Cię czytać! Ostatnio zauważyłam, że pisałaś o Waszych nocnych zmaganiach, jak Wam idzie?

kasia nie martw się już!

barmanko a zjedz se tego konia :-)

A moje starsze dziecię dziś wyszło pierwszy raz samo na podwórko! I wcale się nie bał! :-)

brawo dla Andrzejka

Haha ja mam "parcie" na słodkie cały czas... i pupencja rośnie.

Oj dziękuję Mamstud. Zmagania nocne... hm... trzy dni temu i wczoraj Julo spał ciągiem 8-9 godzin w nocy, więc może powoli się coś zmieni. A jak Andrzejek? I te ataki paskudne? No i Gaba z katarkiem?
My dziś byliśmy u lekarza bo Julo od dłuższego czasu kaszle(ale nie ma kataru i gorączki). Podejrzewałam gardełko zainfekowane bo tak samo było parę miechów temu no i zgadza się. Dostaliśmy syropki.

Monika otwieram ten link od Ciebie i mi mój profil pokazuje na NK...hmmm

Witaj Roxy

ninka- wow brawo dla Juleczka, u nas 3 pobudki :-(

Dobry wieczor dziewczyny!!
A moze co niektorym to juz dobranoc powinnam powiedziec??:tak::tak:

Nadrobilam..i widze ze zadna nie tesknila za mna:-(:-(:-(:-(..no coz:-(

U nas ostatnie dni to tragedia....:no:..chodzi mi o dziewczyny..
Wychodza im kly oba na raz a w zwiazku z tym mamy codziennie wymioty, biegunka, goraczka no i moje panny odmawiaja jesc...:no:
Wczoraj i dzis nie dostaly wogole obiadku a i tak nie chcialy zjesc nastepnego posilku...:-(
Amelka codziennie wieczorem dostaje wysokiej goraczki i przy tym chlusta kilka razy....Zawsze jest ten sam scenariusz.....klada sie spac...budzi sie z placzem okolo polnocy goraca jak piec a za pare minut fontanna ...Przy tym budzi Ale no i tak nie spia do 4 rano...:baffled::baffled::baffled:..Juz nie wiem co jest nie tak....:confused:
Pozatym mam wisielczy nastroj...idzie roczek dziewczyn a ja nawet nie moge im malego przyjecia wyprawic tzn bedzie tort itp, ale to nie to samo co urodzinki z rodzina ...:-(

No i dzis z samego rana bylam u lekarza..od kilku dni mam problem ze skora..strasznie mnie swedzi...Dzis poprostu juz nie wytrzymalam...:no::no:..To nawet nie jest swedzenie to tak jak by ktos tysiace igelek mi wbijal...Lekarz dal mi narazie tabletki a jak nie pomoga to bedzie szukal przyczyny kierujac mnie na badania..

Joluś- kochana nie marwt się każdy pamieta o Tobie :-), wiemy, ze masz ręce pełne roboty, ale jeszcze troszkę i dziewczynki będą się umiały same sobą zająć- a ty troche odpoczniesz

Dziewczynki a ja się muszę pochwalić że Nadinka od tygodnia zawsze rano zostawia pełny nocniczek:tak:
Mam nadzieje że tak już zostanie bo nie mam brudów w pampersie....pocieszające jest to że robi to chętnie i widok nocnika powoduje u niej uśmiech:baffled: dziwne,nie?:-D

Miłego dnia:-)

brawo dla Nadusi :-):-):-):-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
DLA ZOSIEŃKI
ROŚNIJ ZDROWO
I BĄDŹ ZAWSZE TAKA UŚMIECHNIĘTA

Ostatnia edycja:
Wezmę dziś Damisia na spacerek...nad morze ( pozdro dla Marzenki...pomyślę o Tobie kochana :tak:)
obśmiałam się z tych waszych kuraków i mam dla Was coś jeszcze :-D

2qjg70y.gif

padłam jak go zobaczyłam :-D:-D:-D

dziękuję, że choć o mnie pomyślisz... ja będę wówczas w pracy...

a kurak rewelacyjny!!! gdzie ja go upchnę???

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry