reklama

Mamy majowe 2009

reklama
Wiem Jolu, że tak czujesz. Chciałam Ci napisać, że to chyba każda z nas... no a na pewno ja, ma takie myśli.

papa Kasica

Ja też zmykam. Dżuliano się jeszcze nie obudził więc jest nadzieja:-D

Witam się kochane:-)
no nie te wasze kuraki wymiatają:tak:ale się uśmiałam z z tych porównań do t to dopiero nie moge:-DJolu-wiadoma sprawa ,że tęskniłyśmy!!!myślałam ,ze może jesteś zajeta ,że Cię niebyło,jak po wizycie tej pani co miała pomagać i radzić odnosnie karmienia dziewczynek?współczuje kochana ,oj to masz ręce pełne roboty,oby dziewczynkom szybko przeszło i żeby te gorączki i kiepskie samopoczucie poszło precz!U mnie narazie cicho sza z ząbkami są 3 i długo długo nic.A dobrą mamą jesteś na 1000%więc niema co w siebie powatpiewać:tak:ja to jestem pełna podziwu i chyle czoła przed tobą!ja napewno wymiękłabym jak bym miała mieć 2takie Nicole,jedna mi starczy i czasem człowiekowi ręce opadają!!!!
Kasia-dobrze,że m cały i zdrowy!!!dobrze,że ok a uatko się naprawi
Nina-to jesteśmy imienniczkami :tak:niewiedziałam,że też jesteś Ewelina,dziś dopiero się dowiedziałam.
U mnie dzień jak codzień nic nadzwyczajnego,siedziałm z Niki w domku ,miałam dwie kliętki do obcięcia u siebie w domku,naszczęście Niki spała i mogłam obcinać na spokojnie:-)na spacer nie wychodziłyśmy,jedynie byliśmy jedynie na zakupach chwilke autem i spowrotem,a tak nic szczególnego nie robilismy ,jakis taki nudny dzień,ciekawe jaki jutro będzie:-)ide po desperadoska ciekawe,czy ktoś się dołonczy?:-)

Nina, Kasica dobranoc.

Jola jak napisalaś ,ze to Twoja T to i ja ja zobaczyłam. Dalej nie bierzesz pod uwagę pomoc którą Ci oferowali-myślę tu o jakieś pani na parę godzin dziennie.

M&M'SIK , musisz sobie wkleić te cudo co Kasia da Ciebie wynalazła. Napisz co u Ciebie.

Ja idę zapalić a potem pewnie spać

Ostatnia edycja:
No nie mówcie że jestem pierwsza :huh:
Wstaliśmy dziś w bardzo dobrych nastrojach, za oknem świeci śliczne słoneczko, wypijemy kawkę i szykujemy się ... chyba do Sopotu :tak:
Wczoraj byliśmy u znajomych, Lili piszczała na widok ich synka (4 latka) i kotka (mają małego rosyjskiego niebieskiego) i bawiła się "dorosłymi" zabawkami. Okazuje się że są świetne, dużo lepsze niż jej pluszowe i nudne ... takie lego technics np :-D to jest to :-D

Z racji że nie było mnie dłuższy czas składam zaległe życzenia wszystkim dzieciaczkom, które obchodziły 10 miesięcy! I ich dumnym mamusiom :tak:
Kurcze, rok temu myślałyśmy już tylko o zbliżającym się porodzie. Ale ten czas zasuwa

No i dziękuję Wam dziewczyny za gratulacje, bardzo mi miło że cieszyłyście się razem ze mną :tak:

Zosieńko wszystkiego co najlepsze na ten 11 miesiąc.

tort21.jpg

Dochtórko miłego zwiedzania!!!!!!!! Jaką macie pogodę?U nas piękne słoneczko wyszło.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry