reklama

Mamy majowe 2009

moje dziecie też już śpi, troszkę marudził ale to dlatego że długo spał dzisiaj i miał jeszcze drzemkę za dnia :nerd:

Kasia, dobrze że m się nic nie stało :tak: autko się "wyklepie"...;-)

a mi się chyba @ zbliża :baffled: nie dosyć że mam straszne "parcie" na słodkie to jeszcze konia z kopytami bym zjadła :dry:

reklama
Kasiu dziękuje Ci za dobre słowo:)Jak nie to go do cioci Kasi wyślę:-D

Marzenko droga do Katowic dobra i nie daleko:) A mój M już w ten weekend, który minął bardzo chciał jechać więc pewnie nie daruje mi i niedługo się wybierzemy. W weekend po świętach jedziemy do Torunia i Bydgoszczy ale z teściami.

Ej a ja nie mam Was na NK dlaczego?

Barmanko pierwsza @ czy miałaś już wcześniej? Pytam bo pisałaś, że prawie 3 miechy po skończeniu karmienia nie miałaś.

marzenko ja pracuję 2,5 dnia w tygodniu, około 18 godzin, ale muszę wtedy dać z siebie 300 % więc gdy wracam to jestem padnięta. Współczuję weekendu w pracy!

monika ja nigdzie nie uciekam! A i tak sądzę, że wyglądasz świetnie!

nina ja mówiłam to bez sarkazmu, naprawdę lubię Cię czytać! Ostatnio zauważyłam, że pisałaś o Waszych nocnych zmaganiach, jak Wam idzie?

kasia nie martw się już!

barmanko a zjedz se tego konia :-)

A moje starsze dziecię dziś wyszło pierwszy raz samo na podwórko! I wcale się nie bał! :-)

Haha ja mam "parcie" na słodkie cały czas... i pupencja rośnie.

Oj dziękuję Mamstud. Zmagania nocne... hm... trzy dni temu i wczoraj Julo spał ciągiem 8-9 godzin w nocy, więc może powoli się coś zmieni. A jak Andrzejek? I te ataki paskudne? No i Gaba z katarkiem?
My dziś byliśmy u lekarza bo Julo od dłuższego czasu kaszle(ale nie ma kataru i gorączki). Podejrzewałam gardełko zainfekowane bo tak samo było parę miechów temu no i zgadza się. Dostaliśmy syropki.

Monika otwieram ten link od Ciebie i mi mój profil pokazuje na NK...hmmm

Witaj Roxy

Ostatnia edycja:
Hej,można na chwilkę dołączyć?:sorry2:
Moje dziecię dopiero zasnęło....rano wcześniej wstaje...za to wieczorem chodzi spać b/z:baffled:

Kasia....dobrze że M nic nie jest:tak:

reklama
monika bałam się ale staramy się żyć normalnie.... Jesteśmy w trakcie stawiania diagnozy jeśli o padaczkę pytasz....

nina jak będziesz w Toruniu to się z malinką spotkaj! A z Bydgoszczy do Piły jest jakieś 90 km więc plis plis plis - zajedź do mnie! Zapraszam, nocleg masz jak w banku! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry