Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A tak poważnie dużo siły i najważniejsze że pomalutku wszystko wraca do normy,mam nadzieję że ta temperatura to tylko obrona organizmu na to czerwone gardełko , oby dużo siły;-)
i właśnie jak to jest z tym lukrem???
.ja przy tym torcie pierwszy raz bawiłam się lukrem plastycznym ;-) nie takie ozdoby planowałam, ale niestety wyszło jak wyszłoMoni....zaczne od tego tortu bo kolorek mnie zauroczyl....
A jak robilas ten lukier ( czy mi sie zdaje czy ktos wstawial przepis na niego??)..no i czy dodawalas barwniki...??
Bo ja to juz sama nie wiem ..z jednej strony bym upiekla a z drugiej tak sie zastanawiam czy mi czasu starczy bo z dziewczynami nie idzie naprawde nic zrobic![]()

ale następną razą sama zrobię bo ten nie spełnił moich oczekiwań 

i jak ja mam teraz zjeść białą kiełbasę?? 

W smaku był lepszy niż w wyglądzie ;-)

14 idziemy do poradni alergologicznej i tam się wszystko wyjaśni .... miałam nadzieje ze choć to go ominie, bo ja też choruję na astmę
, o 6 pobudka bo Mati do szkoły.Wszystko byłoby ok gdyby nie to,ze dzisiaj muszę pobiegac po sklepach za garniturem dla Mateusza.Zapowiada się cięzki wieczór:-(.
.

zdróweczka......
Oby szybciutko minęło

:-)