Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
...Aaaaa....Marzena....kawa wczoraj wystygła a Ciebie niet![]()
! chyba mi się kierunki pomyliły
...
... Roxy - a Ty daj spokój i nie forsuj się z tym tortem

choć na pewno nie będę tak bardzo aktywna...

, wcześniej spał prawie 2 godziny, spał by pewnie dłużej gdyby nie telefon.....tsarina Izunia pięknie je !!! tfu,tfu, tfu.... żeby nie zapeszyć :-) mi udało sie właśnie wcisną troszke zupki Wiciowi, ale to też raczej na sile było i musiałam się poddać :-(nie mam pojęcia co się z nim dzieje, kiedyś też tak pięknie jadł, może by mnie to tak nie martwiło gdyby mu na wadze nie ubywało bo w przeciągu 2 tyg schudł 0,5 kg :-( mówiłam wprawdzie o tym jak bylam w szpitalu ze on nie chce jeść, w tedy też nie pił praktycznie nic, ale lekarze jakoś na to nie reagowali ....Ja też zaczęłam troszke bardziej doprawiać jedzonko, oczywiście bez przesady, ale zawsze dosypie jakieś ziółka
Najgorsze jest jeszcze to ze mały jest bardzo ospały wogle nie ma w nim życia, no może tylko jakieś 30 min po wstaniu, bo potem to już traci energię i maruder się włącza. Teraz właśnie ucina sobie drugą już dziś drzemkę, wcześniej spał prawie 2 godziny, spał by pewnie dłużej gdyby nie telefon.....
Owco dziś jest taki dzień, że Iza tez już poszła spać, no ale ona zjadła całą porcje zupki i jeszcze biszkopcikiem dogryzła... Skoro Wicio (boszkie jest to zdrobnienie) jest taki ospały, to może on za mało pije? może spróbuj z soczkami wlasnej roboty? Iza pija BoboFruty, ale domowy soczek jest wypijany w szklankach (dosłownie). Albo podrasuj go czymś słodkim, biszkopcikiem czy owocami... no i najdrastryczniejszy, weź go na przetrzymanie, baw sie z nim, zmęcz go i tylko przepajaj, jak zgłodnieje, to zje wszystko...

zupke i śpi dalej

Jak nie śpi to musi je mieć bo inaczej z wózka ucieka
;-)

;-)