Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
poza tym nasze samoloty to złom. może gdyby były lepsze skończyłoby się inaczej.
Ja niestety nie wierzę, że prawda "wyjdzie na jaw". uważam że jeśli z jakich kolwiek powodów będą chcieli coś ukryć to nie będą mieli z tym problemu. podadzą jakieś info do wiadomości i już. władza ma to do siebie że ma władzę i mogą bez problemu manipulować świadomością społeczeństwa.
Ale straszne to jest. Tyle ludzi.
poza tym nasze samoloty to złom. może gdyby były lepsze skończyłoby się inaczej.
no dokładnie myślę tak samo, bo jak już napisałam mydlą oczy ludziom i nic poza tym słyszymy i wiemy to oni chcą a nie to jaka jest prawda
Dziewczyny, nie ma co kombinować.
Rozmawiałam właśnie z kolegą (pilotem), który zna ludzi z załogi tego samolotu.
Na 90% lądowali pod presją, była taka sobie pogoda, lotnisko nie ma systemu naprowadzającego, robili kkilka podejść, za każdym razem niżej a ż w końcu było za nisko.
Tylko w Polsce może się tak zdarzyć.
A to że rządowę samoloty to złomy to druga sprawa - zarówno ten Tu i Ił.
Zamiast latać LOTem ...
oj Boże
wsytarczyło polecieć na inne lotnisko ...
no właśnie czytam że lotnisko było zamknięte kazali im lądować w moskwie lub mińsku a oni i tak lądowali w smoleńsku ???????!!!!!!!!!!