mamamatysia
Fanka BB :)
Musze znikać bo Filip znowu wymiotuje.
Dobranoc.
Dobranoc.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Jolu a miałam pytać ,nowe leżaczki przypadły do gustu panną i czy była ta pani od jedzenia???

..no i na duzym lewku ktory jest na oparciu pokazuja gdzie lew ma oko, ucho, usmiech i wlosy...

...sliczna, a jakie ruchy tyleczkiem....

..Super...

;-);-);-);-)

..
witam się jak to w moim zwyczaju bywa ostatnia
nosz kurna dziś taka fajna frekwencja była i mogłam was złapać po23 no i mi sie nie udało szkoda.
no chyba ,że macie gdzieś blisko,staw rzeke czy cóś-to oddeleguje go na ryby bo już pytał czy w pobliżu was mozna gdzieś wędkować
a teraz wracam do spraw poważnych-bardzo Ci współczuje tego stresu i stachu jaki dzisiaj musiałaś przeżyć!:-(całe szczęście ,że obeszło się bez płukania żełondka!tak jak to Barmanka napisała-nie wyobrażam sobie jak robią płukanie u takich małych dzieci!całe szczęście że nic złego się nie stało.Dużo zdrówka dla Filipka,a dla Ciebie kochana dużó siły i wytrwałości na zakupy i całą tą bieganine ,która Cię czeka.Aga km-dobrze to ujęła-ja też jestem pełna podziwu i chylę czoła ku tobie
jesteś dlamnie wcieleniem dobra!milej na świecie by było jakby każdy z nas tak bezinteresownie pomagał potrzebującym!robisz tak wiele!No i uważam Cię za wzór gospodyni domu
ja chyba nie jestem tak dobrze zorganizowana i zaradna jak ty.
spory zażegnane :-)brawa dla Maji no rośnie Ci tancerka:-)Nicol też tańczy ale na siedząco-bardzo komicznie to robi przy czym mówi-lala lala

i tęskniłyśmy,fajnie ,że sie odezwałaś!!!
no i coś poprawił jej się apetyt odpukać,je wiecej co widać wizualnie i wagowo
a no imprezka Ci się należy
pobaw się kochana !miłej biby życzę
także pewnie wasze skarbeńki potrzebują więcej czasu,i wreszcie kiedyś zapewne nadejdzie dzień ,że same zrozumieją że trzeba gryźć
Ciesze się że napisałaś co u was
Baaaa.
On tez żonaty z dwójka dzieci;-).Ale takich chętnych to więcej.
Jak żadna z mamuś nie przywiezie eMa to swojego tez wyśle na zielona trawkę;-)