reklama

Mamy majowe 2009

reklama
mamomatysia, dobrze że to tak się skończyło..nie wyobrażam sobie jak u takiego maluszka mieliby zrobić płukanie żołądka :eek:
życzę wam szybkiego powrotu dla zdrowia:tak:, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)

Martuś może ty za dużo pijesz ostatnio wieczorami ,tylko Tobie się dublują:-D:-DPopatrz na moje obrazki tam odpowiedź na Twoje pytanie:-D:-DOj humorek dzisiaj mam będę płakać :szok:

mamomatysia, dobrze że to tak się skończyło..nie wyobrażam sobie jak u takiego maluszka mieliby zrobić płukanie żołądka :eek:
życzę wam szybkiego powrotu dla zdrowia:tak:, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)
Chciałabym po drinkować ale jutro wcześnie pobudka bo musimy jechać po kafelki i armaturę do łazienki na dół(musi być wyremontowana przed zlotem majówek;-)),po garnitur dla Mateusza i jeszcze zachaczyc o market bo po powrocie z niedzielnej rocznicy rodziców mam kolację proszoną i muszę coś upichcić:-) a w lodówce poświąteczne resztki:sorry:
boszeeee!!!!! czemu te posty się dublują?!!!!!!!! barmanko sprzątniesz? :-)

a chcialam was zapytać, czy wasze dzieci tańczą?
Tańczą-obie sztuki:-D:-D:-D

boszeeee!!!!! czemu te posty się dublują?!!!!!!!! barmanko sprzątniesz? :-)

a chcialam was zapytać, czy wasze dzieci tańczą?
był chyba jakiś chwilowy problem z forum, długo nie mogłam zatwierdzić posta :eek:

tańczy, tańczy - niech no tylko usłyszy piosenkę z "Majki" :-D:-D:-D byście musiały to zobaczyć :rofl2: bawi się w drugim pokoju, a jak tylko usłyszy melodię zapiatala na czworakach aż się kurzy za nim, stanie przed tv i się buja na nogach :-D

reklama
To i ja się melduję. Ale z doskoku. Nie mogę sobie poradzić z chałupą :zawstydzona/y: Najgorzej że jak już doprowadzę je do jakiegoś ładu, to szykuje się spora impreza i moje starania legną w gruzach :sorry:

Mamomatysia, ale "przygoda" Współczuję!!!
No bo faktycznie o ile krzemionka jest nieszkodliwa, tak już ten drugi rodzaj torebeczek zawiera naprawdę niebezpieczną zawartość. Lili kiedyś zwymiotowała (jeden jedyny raz w życiu) i znalazłam w środku krzemionkę z kociego silikonu. Musi działać to wymiotnie, skoro Fifi też chlustał

Kasia, gratuluje 4000 posta!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry