Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)Chciałabym po drinkować ale jutro wcześnie pobudka bo musimy jechać po kafelki i armaturę do łazienki na dół(musi być wyremontowana przed zlotem majówek;-)),po garnitur dla Mateusza i jeszcze zachaczyc o market bo po powrocie z niedzielnej rocznicy rodziców mam kolację proszoną i muszę coś upichcić:-) a w lodówce poświąteczne resztkimamomatysia, dobrze że to tak się skończyło..nie wyobrażam sobie jak u takiego maluszka mieliby zrobić płukanie żołądka
życzę wam szybkiego powrotu dla zdrowia, a ty podrinkuj troszkę co by nerwy ukoić ;-)

Tańczą-obie sztukiboszeeee!!!!! czemu te posty się dublują?!!!!!!!! barmanko sprzątniesz? :-)
a chcialam was zapytać, czy wasze dzieci tańczą?

był chyba jakiś chwilowy problem z forum, długo nie mogłam zatwierdzić postaboszeeee!!!!! czemu te posty się dublują?!!!!!!!! barmanko sprzątniesz? :-)
a chcialam was zapytać, czy wasze dzieci tańczą?

byście musiały to zobaczyć
bawi się w drugim pokoju, a jak tylko usłyszy melodię zapiatala na czworakach aż się kurzy za nim, stanie przed tv i się buja na nogach 
Martuś może ty za dużo pijesz ostatnio wieczorami ,tylko Tobie się dublująPopatrz na moje obrazki tam odpowiedź na Twoje pytanie
Oj humorek dzisiaj mam będę płakać
![]()
Najgorzej że jak już doprowadzę je do jakiegoś ładu, to szykuje się spora impreza i moje starania legną w gruzach