mamamatysia
Fanka BB :)
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eMMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie![]()

).No dobra rozgryzłaś mnie

Moniq fajnie,ze jesteś nawet z doskoku:-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eMMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie![]()

).No dobra rozgryzłaś mnie

to nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąNie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eM).No dobra rozgryzłaś mnie
![]()
On myśli że to na komunie
niech żyje w nieświadomości

dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim.moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
mamomatysia, to lampeczkę winka chociaż ;-)
kasia, haaa dobre - strzeliłaś w samo sedno tematu z tą "inspekcją majówek"![]()

Wiesz,ze on cieszy się prawie tak jak ja.Nawet jego kumpel zaproponował,że się wprowadzi na czas pobytu moich fajnych koleżanekto nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąOn myśli że to na komunie
niech żyje w nieświadomości
idę chyba spać bo mi za bardzo wali dzisiaj![]()

moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
no fakt - trzeba uczcićaaaa, muszę wystawić obiecane przyjęcie na cześć końca studiów :-)

no tak, rozumiem...:-(dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim

Baaaa.Moniq a to będzie balanga
Matysia a kolega uświadomiony ,że to same mężatki będą![]()

.