mamamatysia
Fanka BB :)
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eMMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie![]()

).No dobra rozgryzłaś mnie

Moniq fajnie,ze jesteś nawet z doskoku:-);-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eMMatysia ja właśnie tak myślałam, że Wy te remonty przed inspekcją Majówek robicie![]()

).No dobra rozgryzłaś mnie

to nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąNie, remont to przed komunia (tak przynajmniej myśli eM).No dobra rozgryzłaś mnie
![]()
On myśli że to na komunie
niech żyje w nieświadomości

dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim.moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
mamomatysia, to lampeczkę winka chociaż ;-)
kasia, haaa dobre - strzeliłaś w samo sedno tematu z tą "inspekcją majówek"![]()

Wiesz,ze on cieszy się prawie tak jak ja.Nawet jego kumpel zaproponował,że się wprowadzi na czas pobytu moich fajnych koleżanekto nie uświadomiłaś M że wścipskie baby przyjadąOn myśli że to na komunie
niech żyje w nieświadomości
idę chyba spać bo mi za bardzo wali dzisiaj![]()

moniq, a co to za imprezka Ci sie szykuje?
no fakt - trzeba uczcićaaaa, muszę wystawić obiecane przyjęcie na cześć końca studiów :-)

no tak, rozumiem...:-(dzisiaj tylko herbatka:-( .M wypił już piwko a wole żeby ktoś był na chodzie gdyby coś się działo z Fifim

Baaaa.Moniq a to będzie balanga
Matysia a kolega uświadomiony ,że to same mężatki będą![]()

.