barmanka79
Deus Dona Me Vi
no fakt są drogie.. teściowa zawsze puszcza sygnał by do niej oddzwonić, nawet wtedy jak mamy imieniny/urodziny/rocznice/święta po to by złożyć nam życzeniaBarmanko ,telefony do Ciebie są drogie.![]()

tsarina, dzięki za odpowiedź
sexu się Wam chce

Aga, a o Dublin to kiedy zahaczysz?

Roxy, widzę że kolejne potajemne spotkano się szykuje?

Malgoss, dobranoc
mamo Niki, ja wszamałam sałatkę grecką i popiłam czerwonym winkiem

ejjj bądź dobra koleżanka i zabierz mnie ze sobą pliiiis
ja ostatnio sobie grzywkę sama "podcięłam" (dodam że były to ciężkie nożyczki takie do materiału
) bo mi już w oczęta wchodziła.Monika, no proszę najpierw sama wzywa do wstawienia się a teraz daje nogę

Kasia, filmik mi się ładuję, jutro go sobie obejrzę

no to i ja spadam wyciągnąć moje stare gnaty
jeszcze tylko dwa dni tyrki i łeekend 

w ogóle to dziś menago który robi grafik (swoją drogą straszy osioł z niego, bo do obrzygania można mu tłumaczyć naszą sytuację a ten pacan i tak nie jarzy
) pyta się mnie czy w soboty mogłabym przychodzić do pracy bo dwie laski jadą na urlopy 
kopara mi opadła
chyba go Bóg opuścił normalnie!! nie dosyć że teraz pracuję 5 dni (moja menago na wakacjach) to jeszcze w soboty miałabym przyjść? 
z choinki się urwał 
no i dziś m był z Marcelem w Baby Clinic na sprawdzeniu, m się śmiał że junior był wymacany za wszystkie czasy
sprawdzali wzrok, słuch, czy chodzi, jak mówi, jakieś testy czy słucha się rodziców, czy potrafi wziąść z podłogi bardzo malutkie rzeczy (rodzynek)... Jedynie zastrzeżenia jakie miała to do tego że młody za mało słów wypowiada :-
no ale czekam cierpliwie... co dziennie bawimy się szczeniaczkiem uczniaczkiem, zawsze mówię/opisuję w co się bawimy i takie tam... no ale to jeszcze nie jest jego czas...EDIT
obejrzałam filmik. Kasia, super sprawa mieć starsze rodzeństwo co?... Siostra pewnie mega dumna jest z braciszka.
Gratulację dla Was wszystkich!
Ostatnia edycja: