reklama

Mamy majowe 2009

barmanko Gaba dostała tę fontannę, od nas puzzle takie duże drewniane, domek wydający różne dźwięki z fisher prise, klocki z tej samej firmy, ubranka, kasę, robala na kiju do pchania (Andrzej bawił się podobnym do drugiego roku życia), jego plusem jest cena! 18 zł :-)

kasiu Gaba każdej z zabawek poświęciła jakieś 2 minuty....

reklama
robala na kiju do pchania (Andrzej bawił się podobnym do drugiego roku życia), jego plusem jest cena! 18 zł :-)

kasiu Gaba każdej z zabawek poświęciła jakieś 2 minuty....
no właśnie ja wylukałam że Marcel lubi coś ciągnąć za sobą na sznurku... i w sumie za taką zabawką dla niego się rozglądam.

Kasiu, ja też się boję, że z tymi kulkami to tylko na chwilę będzie :-(

kasia - pełny podziw dla Filipka:-):-):szok::szok::-):-)!!!! normalnie osłupiałam z wrażenia i zachwytu, zdolnego masz synka. No to zacznie się wymiana zdań:-D, cierpliwości i pamiętaj używać tylko cenzuralnych słów;-).
Mama Niki - mebelki fajne ale ta pyzata dziewczynka na pierwszym planie cudowna:-). Przyznam, ze jesteś nocnym markiem!!! I tak mało śpisz:eek:???
Confi - Małgosia też przechodzi bunt łyżeczkowy, nie chce jeść niesamodzielnie więc część jedzenia kładę na talerzyk a resztę podaje łyżeczką i działa:-). Tak jest zajęta wyłapywaniem jedzenia w pulchne rączki i wpychania go do buźki że nie protestuje kiedy to samo zapodaję łyżką:-D. Asiu, zrobiłam na swoje urodzinki sos szpinakowy, goście jedli aż uszy się trzęsły:-).
Malgoss - sprawdziłam płeć wg kalendarza chińskiego, no i cóż w przypadku Gaby i Gosi trafność 100%, przy trzecim wyszło, ze byłby chłopiec...

Gosia ma 6 zęboli, 7-my wychodzi. Gryzie tylko mnie (to za czyszczenie nosa fridą), aktualnie obie córki zakatarzone. I też szukam prezentu wpierw dla Gosi z za niedługo dla Gaby. M dalej bez pracy:-(.

Witam sie....

Chcialam zlozyc najserdeczniejsze zyczona dla naszych wczorajszych solenizantow...

Gabuniu....obys byla zawsze sloneczkiem dla swoich rodzicow....byla zawsze zdrowa i wesola... i wyrosla na super fajna dziewczynke...Tego wszystkiego zyczy Ci ciocia Jola..:tak::tak::tak:

Kamilku, Filipku....a dla Was chlopaki mnostwo dzieciecej radosci, przyjemnosci w odkrywaniu swiata i samych wspanialych chwil z rodzicami ...:-):-)

No i dla naszej dzisiejszej solenizantki....Nicol...Tobie wszystkiego co najwspanialsze na tym swiecie, zawsze usmiechu na pysiaczku.......Buziaczki :tak::tak::tak:

Tsarina a dlaczego masz taki "zapieprz"??

bo jestem niesystematyczna i zawaliłam się pracą na ostatnią chwilę....

Tsarino - dzisiaj byłam z Jagą na pogotowiu... Kurcze... jeszcze w sobotę wszystko było w porzadku, jedynie wieczorem zaczela kaszlec. W nocy już było gorzej.... Wczoraj przez dzień jakoś się trzymała, ale za to na noc znowu była jazda... Katar niczym z kranu się lał, no i temp. 38,9. Rano było jeszcze gorzej... i to marudzenie...
Ale jak wczoraj byłam w aptece po syropek - to... spotkałam się z całkiem spora kolejką ludzi - i wszyscy kupowali syrop na kaszel - więc chyba coś w powietrzu siedzi.

A co do majówki - suuuper!!! - prawda Kasiu:-)?
W sobotę pojechaliśmy na zamek Kliczków. Były pokazy rycerskie, konne, itp..
Wczoraj - grill u mnie (i takie małe spotkanko BB (lutowo-majówkowe'09).
A dzisiaj leje.... i Jaga chora... :-(

qrcze, przykro mi z powodu Jagody. Skoro już na pogotowiu byłyście, to musiało być poważnie, mam nadzieje, że szybko Jadze przejdzie. I oczywiście, bardzo fajnie, że się majówki razem "majówkują"... tak trzymać

ale teraz najważniejsze!
Kasiu, Szkrabie...
Idzie misio, idzie słonik
idzie małpka no i konik,
wszyscy razem z życzeniami,
bo dziś pierwszy roczek mamy...
cake1247.jpg

Dziękuje wszystkim za życzenia i chciałam życzyć wszystkiego najlepszego dużo zdrówka i uśmiechu dla Filipka Gaby i Nicoli a także dla innych dzieciaczków które w najbliższym czasie kończą roczek

Dzień dobry Majóweczki!

m@dziu fajnie, że wpadłaś! Co u Ciebie? Dlaczego tak rzadko nas odwiedzasz? Kamilek już wyrósł z alergii?

U nas dziś znowu kiepska pogoda, nie wiem czy uda się nam wyjść na spacerek :-( Andy w przedszkolu, ja mam zamiar wziąć się za jakieś sprzątanko ale coś mi nie wychodzi...

Kasiu Nino wszystkiego najlepszego! Zdrówka i uśmiechu każdego dnia :-)

Miłego dnia kochane :-)

reklama
Paulinko,jak się udało przyjecie urodzinowe?
Widzę,ze jesteś dzisiaj w domu. Zaglądaj częściej.

Aguś czy lekarz pozwolił podać Fenistil Jagodziance?

Mmatysia a jak u was imprezka?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry