Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Niech każdy dzień będzie słoneczany i pogodny ,pełen zabaw i ciekawych przygód!moc szczęścia i radości niech zawsze u was gości!!!Na waszej imprezce dużo gości;-)Rośnijcie zdrowo szkraby kochane
:-)Całuski o ciotki bb i Nicol :*:*:*
Niki właśnie bawi się prezentem od nas (fontanna Playskool)i tak widze że troszke się boi ,aż oczy mruży ,kurcze nie wiedziałam że to będzie buczyć jak odkurzacz:-)pewnie jej czsu potrzeba do przekonania.Miała być stonoga ,ale jest jeszczeto:-)
:-):-):-)pamiętam jak równy rok temu wybrałam się na długi spacer z moim M ... Z tego spacerku miałam nawet fajne foteczki (chociaż rok temu w zupełności mi się nie podobały 

- czułam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg
) - https://www.babyboom.pl/forum/archiwum-maj09-f351/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-38316/index199.html#post3585773. Wracając do domku ... miałam wrażenie, że właśnie się "zaczęło", hehehe...

.A tak faktycznie rok temu to co dziennie nam się wydawało że rodzimy już,a po spacerach to już musowo
.