reklama

Mamy majowe 2009

Nicol
w Dniu Twoich 1 Urodzin

życzę Ci:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

reklama
Najlepsze Życzonka
Pięknego w życiu słonka
Smutków małych jak biedronka
I szczęścia wielkiego jak smok.
Sto Lat Nicol
z okazji Pierwszych Urodzinek
Życzy ciocia i Nadusia:-)

803821251_c8e0647116.jpg

Gabrysiu Kamilku Filipku-wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!sto lat sto lat niech żyją żyją nam niech żyją nam!!!:tak:Niech każdy dzień będzie słoneczany i pogodny ,pełen zabaw i ciekawych przygód!moc szczęścia i radości niech zawsze u was gości!!!Na waszej imprezce dużo gości;-)Rośnijcie zdrowo szkraby kochane:tak::-)Całuski o ciotki bb i Nicol :*:*:*

Ankzoc Roxy,M&m'S,Tsarino-dziękujemy bardzo za życzonk i smakowity torcik:tak:Niki właśnie bawi się prezentem od nas (fontanna Playskool)i tak widze że troszke się boi ,aż oczy mruży ,kurcze nie wiedziałam że to będzie buczyć jak odkurzacz:-)pewnie jej czsu potrzeba do przekonania.Miała być stonoga ,ale jest jeszczeto:-)
ok uciekam kochane pompować dalej balony i piec mięsko goście przybywają o15.30
miłego dzionka papap

Ostatnia edycja:

ja tylko na chwilkę by złożyć życzenia.. piękna pogoda więc trzeba korzystać ;-):tak:

Wszystkiego najlepszego dla kolejnego roczniaka
Mamo Niki, dla córeczki Nicol

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę,
i zamiauczał pięknie miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia żeby złożyć Ci życzenia!!!

125izgo.jpg

Ostatnia edycja:
Dla wszystkich kochanych dzieciaczków które w ostatnich dniach miały swój roczek wszystkiego co najlepsze, uśmiechu na buzi i dużo słoneczka:

Filipa, Kamila

1548489381.jpg

Gabi i Niki

first-bday-cake-003.jpg

Witajcie

Ciocia Aga już się "wymajówkowała", więc... teraz spieszy z życzeniami (tymi zaległymi - za co baaardzo przepraszam, i te aktualne)
dla:

Gabrysi i Mamstud

20gfx4l.jpg

Filipka i Mmatysi

2vcdkzt.jpg

Kamilka i Madzi

2llfz1h.jpg

oraz dla Nicol i mamy Niki

24ay7oh.jpg

Wszystkiego najlepszego dla Was Kochane Dzieciaczki oraz dla Was - moje Drogie Mamusie!!! Oby kolejny roczek przeminął Wam równie pięknie i bogato w nowe doznania, umiejętności Maluszków, oby był zdrowy dla Was wszystkich - no i ... co by się pospełniały wszelkie Wasze plany i marzenia -
buziaki ode mnie i "zawirusowanej" Jagi :****************************

bga2ac.jpg

Tsarina - ja też zyję wspomnieniami .. :tak::-):-):-)pamiętam jak równy rok temu wybrałam się na długi spacer z moim M ... Z tego spacerku miałam nawet fajne foteczki (chociaż rok temu w zupełności mi się nie podobały :-D:-D:-D- czułam się jak wieloryb wyrzucony na brzeg:szok:) - https://www.babyboom.pl/forum/archiwum-maj09-f351/fotki-usg-i-nasze-brzuszki-38316/index199.html#post3585773. Wracając do domku ... miałam wrażenie, że właśnie się "zaczęło", hehehe...

no... a w dniu dzisiejszym walczymy z Jagą i jej infekcją :-(

Confi - jak przeprowadzka??

GABRYSIU, NICOLO,KAMILKU, FILIPKU !!!
Wszystkiego najlepszego
szczęścia i radości moc
ciepłego słoneczka co dzień
kolorowych snów co noc...

Z okazji pierwszych urodzin moc buziaków od cioci z BB i Tomka.

TORCIK GABUNI

kubus%20copy.jpg

TORCIK NIKI

myszka%20copy.jpg

TORCIK KAMISIA

pilkanozna%20copy.jpg

TORCIK FIFIEGO

bracia%20koala%20copy.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Nikol
W te Pierwsze urodzinki
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci
i w radości dzień przeleci.

Aga zdjęcia fajne jak miło sobie poprzyponinać:-)a co do porodu to się prawie w ogóle nie pomyliłaś,co tam 20 dni:-D:-D.A tak faktycznie rok temu to co dziennie nam się wydawało że rodzimy już,a po spacerach to już musowo:-D:-D.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry