reklama

Mamy majowe 2009

GABRYSIU,KAMILKU dziś wielki dzień Waszego święta ciocia i Filip o Was pamięta,
więc z okazji 1 urodzin składamy Wam moc życzeń:
mnóstwa prezentów i gości, przyjaźni wielkich i małych,
wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!!!
Zobacz załącznik 241228

Ostatnia edycja:
reklama
Witam Majóweczki!

Już przestanę się tłumaczyć dlaczego tak rzadko zaglądam na forum.... Brak czasu - ot co! Zła jestem bo to chyba moje niezorganizowanie... :-(

Kochane, po pierwsze dziękuję za życzenia z okazji rocznicy! Bardzo mi miło! :-)

Po drugie: Kamilku Filipku chłopaczki kochane, 100 lat z okazji Waszych pierwszych urodzinek!!!! To już "poważny" wiek :-) Uśmiechu, zdrówka! :-)

Dziś my szykujemy się na imprezkę urodzinową:-) Będzie grill w ogrodzie teściów bo pogoda piękna :-)

A propos wspomnień tsarina i mamo Niki, gdy ja wspominam co działo się rok temu to aż mnie blizna po cc boli.... Nie mogę uwierzyć, że rok temu Gaba była bezbronnym noworodkiem, takim malutkim i takim głośnym :-) A teraz siedzi obok mnie, gada, wcina ciastka, próbuje chodzić i śmieje się w głos to normalnie nie mogę w to uwierzyć!

jolu zdrowia dla Ali, trzymajcie się! A tak swoją drogą to dlaczego ona tak bardzo gorączkuje? martwię się....

Miłego dnia kochane!!

Gabrielo, Wszystkiego Najlepszego W Dniu Pierwszych Urodzin!
topsy_turvey_birthday_cake_by_pinkcakebox.jpg

Filipie, Kamilu- Najserdeczniejsze Życzenia W Dniu Waszych Pierwszych Urodzin!
enchanted-forest-cake.jpg

a tu mam dla Was po prezencie...

Dla Gabrysi:
2230_1.jpg

Dla Kamilka:
6b0415779c080e7620a7e43e3d4282c4.jpg

dla Filipa:
107336.jpg

ciocia Tsarina i Iza Mirka

tsarina mamamatysia dziękuję za życzenia dla mojej Calineczki i za laleczkę też :-) Gabie się spodobała :-)

A wiecie, że właśnie dziś dostałam pierwszy raz okres po porodzie? Normalnie umieram....

Gabrysiu, Filipku, Kamilku
w Dniu Waszych 1 Urodzin
życzę Wam:
mnóstwo dziecięcej radości
przyjemności w odkrywaniu świata
i samych słodkich dni!

Gabunia

Filipek

Kamilek

Dla naszych dzisiejszych solenizantów. Z okazji Waszego święta - tak bardzo ważnego składam Wam najsłodsze życzenia..

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Mamomatysia, dla Filipka

vo0k28.jpg

Madzia, dla Kamilka

168y8p5.jpg

Mamstud, dla Gabrysi

2pqna87.jpg

GABRYSIU,FILIPKU,KAMILKU

Do zabawy mnostwa sily,
zeby kazdy dzien byl mily
Pelen smiechu i radosci,
stu urodzinowych gosci,
Aut,klockow i pluszakow,
Stu prezento,stu buziakow
Zdrowia szeczescia i slodyczy tego Xavko i ciocia Marta zyczy !

1919038r6srf3pmum.gif
images7e.jpgtort-mis.jpg

Załączniki

• d70b04784c372069.gif
    d70b04784c372069.gif
    75,3 KB · Wyświetleń: 82
Gabrysiu, Filipku, Kamilku i Xavierku

z okazji ukończenia niemowlęctwa wielu wspaniałych przygód, przyjaznego otoczenia dla małych wszędobylskich stópek i rączek, niech w buzi ląduje co zdrowe i smaczne a co niejadalne to nieszkodliwe i wyplute w porę;-), snu spokojnego, apetytu, pyzatych policzków, rządek białych ząbków, rodzicielskiego entuzjazmu na każdą pogodę, zdrówka i ciekawości świata zaspakajanej pod czujnym okiem mamy i taty i tych, którym wspólne zabawy to frajda nie lada - Agula z Małgosią

tsarina - burza??? a na XXX zazdrościłam słońca. Rok temu nie wierzyłam, ze z Małgosią w brzuchu do maja dotrwałam i do samej prawie połowy, i to jeszcze córcię musiałam zachęcić do opuszczenia kokonu (umyłam okna, podłogi, przeszłam pieszo 5km, weszłam na 6 piętro i zaczęło się :)).
Iza wołająca pieś - to musi pięknie brzmieć :).
mamstud - niestety u mnie tez słabo z organizacją :(. Obrażać, niźli jak??? Tęsknić - tak!!!
Gratulacje dla Gaby pierwszych kroczków i skutecznego nocnikowania. Może i ja niedługo zacznę choć ja z tych przeciwnych tak wczesnemu wysadzaniu.
Tak długo uchowałaś się bez okresu?! Ech... no to regularnych i niedokuczliwych przynajmniej. I powrotu do pełnego zdrowia.
Niezachwianej bliskości, ufności po wsze czasy i wiecznej iskry z okazji 2 rocznicy ślubu :).
barmanka - nie martw się o mowę - to stanowczo za wcześnie!!!! Gosia mówi: mama, tata, ja a pozostałe zbitki sylab póki co nie do rozszyfrowania - ale z tego dźwięcznego chaosu wyłonią się w swoim czasie słowa zrozumiałe dla zwykłego homo sapiens ;). Cierpliwości!!! Niektóre dzieci zaczynają mówić około 2,5 roku życia i też jest to w normie.

Ostatnia edycja:
reklama
Idzie miś,żyrafa wielka
Lew grzywiasty
Mysz malenka
Wszyscy razem z prezentami
Z Najlepszymi Życzeniami
Bo to dzień radosny wielce
Macie o Jeden Roczek więcej:-)
Wszystkiego Dobrego życzy ciocia i Nadusia:-)

Gabrysiu

2703571310_9d69042a40.jpg

Filipku

2832208022_b1eb756e38.jpg

Kamilku
945479310_08ca0861b0.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry