reklama

Mamy majowe 2009

aga_k_m biedna Jaga z tymi infekcjami... a co jej jest?

ja mam dziś zapieprz znów, ale może ostatni dzień... i będę spała... i spała i odpoczywała...

a jak tam Wam minął długi weekend?

reklama
Tsarino - dzisiaj byłam z Jagą na pogotowiu... Kurcze... jeszcze w sobotę wszystko było w porzadku, jedynie wieczorem zaczela kaszlec. W nocy już było gorzej.... Wczoraj przez dzień jakoś się trzymała, ale za to na noc znowu była jazda... Katar niczym z kranu się lał, no i temp. 38,9. Rano było jeszcze gorzej... i to marudzenie...
Ale jak wczoraj byłam w aptece po syropek - to... spotkałam się z całkiem spora kolejką ludzi - i wszyscy kupowali syrop na kaszel - więc chyba coś w powietrzu siedzi.

A co do majówki - suuuper!!! - prawda Kasiu:-)?
W sobotę pojechaliśmy na zamek Kliczków. Były pokazy rycerskie, konne, itp..
Wczoraj - grill u mnie (i takie małe spotkanko BB (lutowo-majówkowe'09).
A dzisiaj leje.... i Jaga chora... :-(

Bohaciefka, dziękuję za pocieszające słówka, mua :****

Aga, Kasia, cieszę się że udało Wam się spotkanie. Czekamy na fotki :tak::tak:

A u mnie m siedzie w domu :eek: szefowa zapomniała do niego zadzwonić że ma dziś wolne :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: normalnie aż się jeszcze we mnie gotuje ze złości :angry::angry: imbecylka jedna :crazy: bo normalnie byśmy sobie gdzie pojechali od rana, a tak to dupa zbita...

Ostatnia edycja:
Nicol 100 lat Robaczku, zdrówka, uśmiechu, jak najmniej siniaczków :-) Ciocia mamstud i Gabunia :-)

Chciałam Wam kochane podziękować za życzenia dla naszej Calineczki! Mama Niki Gaba też dostała taką fontannę od chrzestnego - Andrzej bawi się nią świetnie :-)

Majówka za nami, dziś niestety lało cały dzień i tylko na 45 minut udało się nam wyjść. Dzieci już śpią, uff :-)

agakm zdrówka dla Jagodzi!

tsarina odpoczynku, odpoczynku.... :-)

Majówka super:-)2 dni grilowania,dzisiaj pada:confused2: to odpoczywamy:tak:.Zdjęcia poszły do autoryzacji już niedługo wkleję;-).
ps.pokażcie mi tą fontannę ,bo chwilowo nie kojarzę :sorry:

Ostatnia edycja:
Prawda? Normalnie taka radość!! :-) Aż miło patrzeć :-)

Kasiu Playskool - poszukaj na allegro :-)
nosz kurczę no to chyba ją kupię :tak::tak: no bo jak pomyślę że młody się nią będzie bawił do 6 lat no to super sprawa :-D
Co jeszcze Gaba dostała? chodzi mi o zabawkę ;-) bo ja wciąż nie wiem co kupić na roczek swojemu :zawstydzona/y: buuuuu

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry