Witam kochane dawno mnie tu nie było, pogoda coraz gorsza

a liczyłam na taki piekny wrzesień ehhhh.
W pracy ciągle coś do roboty, ale postanowiłam z doskoku was nadrobić :-)
U nas wszytsko ok, Maja pięknie się rozwija, rozrabia, ale też potrafi być niesamowitą przylepką :-). No i jest uczulona na maliny heh jakiś czas temu najdła się malinek i dostała pokrzywki alergicznej, wyglądało to okropnie takie zaognione plamy, ale tak jak się pojawiły szybko to po podaniu zyrtecu i wapna w syropku po 2 dniach nie było śladu! Ostatnio zjadła 4 malinki i dostała kropostek już wieczorem heh musimy wyeliminować malinki! A tak pozatym to non stop je..... bosheeee dziewczyny, ciągle biega do kuchni i łapie za drzwidźki i krzyczy am, am! Fakt nie widać po niej, ale jak ona ciągle biega to wszytsko spala
heh cofnęłam się trochę wstecz, przepraszam że nie odpiszę każdej, starałam się wychwycić najważniejsze informacje! No a pozatym jestem w pracy
barmanka79- no to miałaś ekstremalne przeżycia związane z przylotem do Pl, najważniejsze, że naładowałaś akumulatorki i jesteś już z nami :-)
m@dzi@- Madziu strasznie ci współczuję wyobrażam sobie co musisz przeżywać z całą tą chorobą Kamilka, teraz nie chce jeść. kurcze a może powinnaś pójść do jakiegoś innego lekarza, chociażby w innym mieście! Może zrobią jakieś profesjonalne badania!
kasia1208- bosheeeee Kasiu jak przeczytałam o Twojej koleżance i jej synku aż mi krew zmroziło, jeny jakim cudem jest teraz urodzic zdorwe dziecko!
roxy- wow kochana brawo, super, że wreszcie macie tą szczepionkę za sobą! A jak tam stosunki z m?? Nadal u mamy jestes??
marzena80- może Marzenko za jakiś czas zmienisz zdanie! Powiem ci, że jak widzę małe dzieic to już bym chciała, ale dla mnie to za szybko, zresztą mój m też chce! Powiem Ci, że patrząc jak Maja super bawi się z Kubą (kuzyn o 5 dni starszy) codziennie są razem u dziadków, to aż łezka mi się w oku kręci! Tak są za sobą! Dlatego wiem, że chciałabym żeby Maja nie była sama!
mamaNiki- kochana nie martw się, ja czasami myślę, że mam lepszy kontak z wami niż przyjacółkami które mam od 11 lat! Chyba tak już jest, że jak każdy ma swoje życie rodzinne to ciężko zgrać się z innymi, nie mówiąc już o większej ilości osób!
a jak tam kochana stosunki z mężem?
monika1977- Monika u mnie też klucze są na topie! I też mam problem z usypianiem Mai no chyba, że cały dzień nie śpi to pada o 19, ale w przeciwnym przypadku masakra, kręci się skacze po łóżku, wierci, robi fikołki!
agakm- Aguś, nie pytaj u mnie też taka pogoda, ja chodzę jak bomba zegarowa!!! Ja ide w pn do fryzjera, korci mnie zmiana koloru! Mam nadzieję, że ty pochwalisz się nam swoim nowym kolorkiem! Kochana jak Jagoda wytrzyma tyle u fryzjera??
bohaciefka- ojejka kochana przeczytałam, że oddajeci inez, heh wyobrażam sobie że była to dla ciebie trudna decyzja, ale dobrze, że rozwazyłaś mądrze tą decyzję. Masz rację ta rasa psów jest bardzo wymagająca! Dużo zdróweczka dla Gosi i Gabi
agakm, m&ms- a ja nalesniki mogłaby jeść codziennie

pycha!!!!
m&ms- kochana, ja mam tak samo z włosami, jak zetnę to chę długie, jak mam długie to juz mnie korci żeby coś pokombinować, ale na razie zostanę przy długi, chociaż jestem napalona na zmianę koloru

A tak przy okazji to powiem Ci, ze nie jestem w ciąży, ale pogoda za oknem też mnie dobija i czuję się ciągle senna znudzona, zła i też mam niskie cisnienie! Heh jak przeczytałam o przygodzie z misiem... to aż mi się szkoda Majuni zrobiło!
owca121- Kochana kurcze, ale lekarz

, rozbawiło mnie to strasznie! Ale jesli nie pokoi cię ten problem to postaraj się poszukać jakiegoś specjalistę!
Hmmm ale Twoje placuszki wyglądają apetycznie!!
życzę mnóstwo zdrówka dla Wiktorka :-) U nas jest tak jak u Ciebie moj m chciałaby a ja jeszcze chcę poczekać!
Monika Wszystkiego Najlepszego w Dniu Urodzin
mnóstwo radosnych dni, spełnienia marzeń
pociechy z dzieci i uśmiechu na codzień