aga_k_m
maj '09 - Jagódkowa mama
Umi (Aniu) - no ... mimo wszystko cała ta terminologia i diagnoza nie wygląda sympatycznie... Przykre jest to, że już na samym starcie takie rzeczy się Maleństwom przytrafiają. Ale i ja trzymam kciuki za to światełko w tunelu - niech już wszystko będzie dobrze!!!
Monia - no proszę!!! Suuuuper!!! No to kiedy opijamy "zwycięstwo"???
Kasiu - ja też chodzę "nie swoja" od kilku dni... Nie wiem czy mam się kłaść i czekać aż mnie rozłoży na maxa
, czy męczyć się z samą sobą... Na szczęście M wyjeżdża, więc będę miała kilka dni spokoju dla siebie, i powinno wszystko wrócić do normy;-).
Aaa - i nie napisałam, że.. jutro idę z Jagą do ortopedy, bo... moja babcia mnie zamęczy telefonami, że... Jaga za szeroko chodzi, że się kiwa (czasami chodzi jak kaczka - ale to chyba jej "parodia tańca"), i w ogóle..
Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi dot. picia (Umi, Monika, Kasia) - nie wygląda mi to na zęby. Wodę też piję. Nie wiem sama... Może to przez to całkowite odstawienie od cycka

, hmmmm... wcześniej jak ssała pierś nie zdawałam sobie ile jest w stanie wypić - a teraz przeraża mnie ilość wypijanych ml...
Acha - słuchajcie - dzwoniłam dzisiaj do MOPS-u i pytalam do kiedy ja mam zlozyc dokumenty dot. przedłużenia dodatku do zasiłku. No i się dowiedziałam, ze mam czas do końca listopada. Zdziwiłam się, bo... przez Was mam już zaświadczenie z US, miałam isc jutro do ZUS-u.. Kiedy Wam się decyzja kończy (mi 31.10)?
Monia - no proszę!!! Suuuuper!!! No to kiedy opijamy "zwycięstwo"???
Kasiu - ja też chodzę "nie swoja" od kilku dni... Nie wiem czy mam się kłaść i czekać aż mnie rozłoży na maxa
, czy męczyć się z samą sobą... Na szczęście M wyjeżdża, więc będę miała kilka dni spokoju dla siebie, i powinno wszystko wrócić do normy;-). Aaa - i nie napisałam, że.. jutro idę z Jagą do ortopedy, bo... moja babcia mnie zamęczy telefonami, że... Jaga za szeroko chodzi, że się kiwa (czasami chodzi jak kaczka - ale to chyba jej "parodia tańca"), i w ogóle..

Dzięki Dziewczyny za odpowiedzi dot. picia (Umi, Monika, Kasia) - nie wygląda mi to na zęby. Wodę też piję. Nie wiem sama... Może to przez to całkowite odstawienie od cycka

, hmmmm... wcześniej jak ssała pierś nie zdawałam sobie ile jest w stanie wypić - a teraz przeraża mnie ilość wypijanych ml...Acha - słuchajcie - dzwoniłam dzisiaj do MOPS-u i pytalam do kiedy ja mam zlozyc dokumenty dot. przedłużenia dodatku do zasiłku. No i się dowiedziałam, ze mam czas do końca listopada. Zdziwiłam się, bo... przez Was mam już zaświadczenie z US, miałam isc jutro do ZUS-u.. Kiedy Wam się decyzja kończy (mi 31.10)?
Ostatnia edycja:

przykre to trochę że od "widzimisię" jakiś tam osób uzależnione są terminy załatwianych przez nas spraw

bo kłade się teraz wcześniej spać,coś ostatnimi czasy nie moge się wyspać.
to się naspała no i koniec mojej laby echA