Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
no właśnie miałam napisać i zapomniałamWitaj Barmanka,tak co do myszy jestem cykornawet teraz jak o tym piszę to mam ciarki...buuuu..a wasza już złapana??
nie, nie złapała się
świnia nie mysz !! nie wiem, albo spitoliła przez otwarty balkon, albo..cwaniara z niej
serek jej nie smakuje

!!! 

.
)
)Witaj w klubie "zbuntowanych ".Świetnie sobie poradziłaś! W walce z małymi tyranami tylko konsekwencja może nas uratowaćA Filipek miał dzisiaj pierwszy bunt dwulatka....Otóż zabram mi telefon i rzucił go na podłogę ,jak poprosiłam stanowczo aby podniósł i mi podał powiedział"nie" im bardziej prosiłam tym bardziej On robił furię a przy tym krzyczał "nie"i oczywiście nie zamierzał podnieść a koniecznie chciał na ręce i się tulić(tak mi szkoda go było)ale ,nie dałam za wygraną a On tak walczył pół godziny....w końcu się poddał i podał ten telefon za co został bardzo pochwalony i do końca dnia był aniołkiem...mam nadziję że nie ostro go potraktowałam......

.Wprowadziłam kilka nowości i nawet A,który za zupami nie przepada pochłania po 2 miski:-)Jakby co to służę przepisami;-)
Stęskniłam się
.Urządzajcie się i wpadaj do nas w miarę możliwości.