Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tak jak M&msik wspomniała -bardzo gustowne.No to Filipek dzi ś się zbuntował,podziwiam za wytrwałosć i determinacje,jednak my mamy musimy być twarde choć mi to ciężko czasem przychodzi,doszłam do wniosku że moja Niki robi co chce ,jest bardzo uparta ma byc jak ona chce i koniec
Ja tłumacze staram się żeby Niki była spokojniejsza bardziej poukładana,a co poniektórzy domownicy prowokują ją i dają jej przyzwolenie aby dowoli piszczaała tak że aż w uszach dzwoni .Więc czasem ciężko.
Bardzo Ci współczuje Ci tej mało przyjemnej przygody z kupkami,oby Jadze szybko wyszły ząbki co by nie musiała cierpieć.Dla taty dużo zdrówka co by rekonwalescencja po operacji przepukliny przebiegła szybko i jak najmniej boleśnie.No i niestety to b yło by na tyle mojego pisania bo słysze ,że Niki się obudziła,kurcze nie wiem co jest bo wczoraj dość często w nocy si e budziła z płaczem,oby dziś tak nie było,nic musze uciekac dobrej nocy kochane 
. Przede wszystkim musisz się zalogować na youtube.pl i nakręcić np. aparatem filmik. 

.
.

No pewnie kochana ..czeka już na nasConfi to trzymam kciuki za decyzję bankua macie już mieszkanko na oku??
50 metrów w Pruszczu Gdańskim na nowym osiedlu 
,dziś cośik nagrałam kamerą ,poprosze m ażeby mi wieczorkiem pomógł to wrzucić jakoś,bo sama teraz nie bardzo mam czas ażeby to zrobić,obiad jeszcze troszke chatke ogarnąc a po 14 jade małą mamie zawieść a ja pędze klientkom włoski robić więc będe dopiero wieczorkiem w domku.Musze jeszcze jakis jeden filmik nagrać bo Niki mało była skoro do tego ażeby coś konkretniejszego powiedzieć,całą uwag skupiła na wkładaniu klocka do ciuchci:-)ale postaram się nagrać jak mała śpiewa oile będzie wspólpracować.
cobyście mogli cieszyć się własnym wymarzonym mieszkaniem
Na Damisia też przyjdzie czas z mówieniem ,mi się wydaje że Niki sporo mówi i powtarza za kimś bo gadulstwo ma po mnie-ja jestem straszna gaduła i nawet czasem określam się -że powinnam być córką Hanki Bielickiej
coś wkońcu musi po mamie mieć;-):-)A Damiś zato jest bardzo bystry
Bardzo dla mnie jest pamiętny ten filmik jak szybko zchodził z łóżka-Niki w tym czasie jeszcze nie miała bladego pojęcia co to wchodzenie i schodzenie z łóżka.Także wieczorkiem postaram się przy pomocy ema coś wrzucić

no kurczę, bez przesady chyba, tyle warzyw się w zupie gotuje, i zjada, coś chyab w zupie jest.. , nie? 

no tak...teraz to człowiek się śmieje z tego, a te kilkanaście miesięcy wcześniej to pewnikiem ryczał do poduchy
ale przyznam szczerze że nie spotkałam się jeszcze takim dzieckiem jak Twoje które było na flaszce od początku i ciągle ryczało o więcej
hihi dobry jest
a może on z tych co jedzą mało a często? ;-)

ja fobii jako takiej nie mam, jedynie co to mogę się brzydzić by wziąć w łapki ;-)
mój też se uparciuch robi że hoho. Ale ja to cieniara jestem i nie dam rady pół godziny się z nim męczyć 

tylko to wycieranie kurzu z nich 

.....
:-):-):-)