sheeppy
lutowa '07 majowa '09 :D
tu można obejrzeć:-) 09.01.2009, 17:00 - TVP Telewizja Polska SAo kurcze moze gdzies jeszcze o tym powiedzą -mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
tu można obejrzeć:-) 09.01.2009, 17:00 - TVP Telewizja Polska SAo kurcze moze gdzies jeszcze o tym powiedzą -mam nadzieje ze wszystko dobrze sie skończy
. Zaraz mi rozne mysli do glowy przyszly
. Ja od wczoraj mam skurcze Braxtona- tak mi sie wydaje
, bo nie jestem pewna jak to powinno wygladac. Ale bardzo sie martwie bo wczoraj wieczorem byly one bolesne. No i wydaje mi sie ze sa za czesto. Tak mi sie strasznie spina brzuch ze widac dokladnie gdzie sa dziewczynki- a wczoraj to nawe malutka stopka sie odznaczyla. Nie wiem co mam zrobic
.
.

Takie maleństwa... Niewiele większe (ok.100g) od mojego Malca... Nie wyobrażam sobie teraz urodzić.... Strach czy przeżyją jest ogromny, ale mam nadzieję, ze obecna medycyna zrobi wszystko by przeżyły... 

Biedna mamusia..to dopiero tragedia, bo nawet jak sie uda dzieciaczkom przezyc (oby) to i tak istnieje ogromne prawdopodobienstwo ze beda okaleczone w zyciu tak czy inaczej...
w takim wieku ciazy kazdy dzien wazny zeby dziedzie w brzuszku sie rozwijaly..
.
. Juz wczesniej mi sie zdarzalo ze mi sie slabo robilo, no ale dzis niestety nie zdarzylam wyjsc na zewnatrz. Coraz bardziej boje sie wychodzic sama- no i maz kategorycznie mi zabronil