Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
buuuu... to klops.... mam nadzieję, że dzisiejsza noc minie Wam lepiej. ale jak będzie coś nie tak to niech ta niania z Wami zostanie! i melduj rano jak było!!!Marzenko rodzinę najbliżej mam 180km stąd więc raczej odpada, nie wyobrażam sobie prowadzić w tym stanie...
- pójścia do pracy! po takiej nocy
lańsko to już za mało, na takie głupoty.
juz odliczam dni do usg! jupi! :-)

oj wiem jak bardzo potrafi Was zasypać - co roku Irlandczycy z przerażeniem oglądają wieści od Was bo spodziewają się że ta "wasza" zima przyjdzie "do nas". echhh a jak sobie przypomnę zeszłą zimę 

Mało kto ma zimowe opony, że o bezpiecznej jeździe z takich warunkach nie wspomnę, miasto sparaliżowane, busy nie jeżdżą, taryfiarze taką kasę wołają za kurs że masakra 
ojjj działo się działo
ale tak wesoło było tylko przez tydzień 
buuuu

masz imiona wybrane?
męskie sobie odpuść - coś tak czuję ;-)

ja naiwna... będzie do lutego jak nic
ale i tak się cieszę
nie muszę się martwić obiadkami, podchodzę do zamrażalnika i pyk - dziś mielone, pyk - jutro pierś z kury
Rybki też bym chciała, bo je kocham..Ale wiem gdzie jechać po świeże rybki, dopiero co wyłowione 

szok normalnie!! dobrze że dostałaś zwolnienie i że nianie masz pod ręką - powinnaś zrobić sobie wagary i jutro przez cały dzień nie wychodzić z wyrka 
faktycznie należy się lanie po pupie!prosze teraz odpoczywać i zadbać troszke o siebie!póki jest niania to nie ma żadenej wymówki do łóżeczka marsz i odpoczywać
M am nadzieje że ten wirus szybko się od Ciebie odczepi!Dużo zdrówka dla was!łoo matko 7kg ryby i wy To zjecie?ja to teraz zmuszam się na dietce do jedzenia ryb,nawet tych pstrągów które m łapie nie przepadam za rybką,wendzone lubie ewentualnie krewetki dziś wcinałam ale to już nie ryby
ja dziś rano jak weszłam na wage to 3kg.mniej:-)Oby dalej mi kg spadały.Dziś byłam na basenie zrobiłam 26 basenów i myśłałam że padne ,oczywiście z paroma sekundami przerwy co jakiś czas.Jednak kondyche mam zerową zapuściłam się jak niewiem co
po 15 minutach ćwiczenia na orbitreku pot kapie ze mnie jak nie wiem co,aż wstyd!a zaczęłam na najniższym stopniu.Jednak czym więcej będe ćwiczyć to dam rade dłużej!bynajmnie tak myśle!no to fajnie to razem z Moni i Marzenką jesteśmy 4 oile Marzenka i Moni nadal są na dietce.Ja od jutra zaczynam drugą faze,Dziś troszke mi czegoś brakowało także otwarłam sobie Cole light,niby pisze w książce że można ją pić jednak ja pijam wode a Cole zostawiam od czasu do czasu.Jutro już lepiej bo oprócz protein dojdą warzywa super
No to kochana trzymam kciuki co by nam poszło jak z płatka!ty tracisz 10 a ja się zaparłam i chce o 15 mniej:-)
szczęście w nieszczesciu,że Kacperek nie jadł tej szynki!
mam nadzieje że wytrwam,szkoda że tylko potem ostatni etap utrwalania dietki długi!Mam nadzieje że przyzwyczaisz się do pracy nie ma wyjścia,.Ja bym tam w jednej ręce kawka w drugiej papiery i też da rade:-)Czyli szef jakiś nieludzki ech.Dasz rade napewno najgorszy początek!Fajnie że Jaga dobrze znosi rozłąke z Tobą.Ta twoja znajoma ze spacerów nie zostanie teraz Ci z Jagą?wspominałaś o niej ostatnio.Także miłego kolejnego dzionka w pracy życze!Ja Ci będzie się przykrzyło to pamiętaj że myślami jesteśmy z Tobą:-)
a kiedyś to była normalka teraz już nie jestem taki nocny marek,dziś wyjątkowo bo dopiero po22 wróciłam z basenu.Dobrej nocy kochane!:-)
chodzi o te długie serki ja lubię mieszankę masdamer i śmietankowy;-)A co do chałki tak jest mleko i margaryna:-(

, ale biust mi tak napompowało a to z kolej nie spotkało mnie przy ciąży z Mikołajem. - ech.

, ale przebiegnę 6 km, czy to jakieś porównanie? 
pewnie tylko konsekwentnie nie reagować.
tylko jak to zrobić czasami ? 
Maja chce wszyystko Mikołajowi zabierać, on czasem robi to samo, co chwilę jest wrzask, no masakra. 
żadnego! ani jednego!
nie wiem jak to będzie...