Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ale pomyślałam że może wiesz, albo że ktoś inny wie 
na mnie deszcz działa jak płachta na byka
co do ubioru nie ma problemu (gumiaki stoją na półce), tylko co mnie irytuje to to że w deszczowy dzień jestem zadżumiona jakbym cały tydzień balowała 

:-( - a internet rozpraszałby, hmmmm), szef nie pije kawy, wiec ponoć krzywo patrzy sie na tych co ją piją (i np. Pani którą zmieniam, aż trzesie portkami jak słyszy kroki na schodach), no i... brak ludzi... a Ci co mnie poznali na żywca, wiedzą, że to mnie najbardziej boli.... Nie móc się do nikogo odezwać... no poracha na maxa.
:-

- jestem takie 3w1, hehehe... no i powiedzcie... jak tu sie nie śmiać - nawet badający mnie lekarz wytrzeszczył oczy i sprawdził czy oby napewno nie pomyliłam skierowania)Ja też weszłam zobaczyć czy Aga napisała.Podejrzewam,że ma dzisiaj dużo emocji więc nie w głowie jej BB. No i na bank dusi z tęsknoty Jagodziane.

:-)
, ja też wolę z "ludziami". ale pomyśl o "+". 

Dobrze, że Jagodzianka nie rozpacza przy zostaniu! Ja gdybym miała wybierać to też wolałabym Gabę zostawić ojczymowi, a nie mamie - ma cudowne podejście do moich dzieci.

Tak, wiem, jestem idiotką.... kumpel zawiózł mnie na pogotowie, dostałam kroplówkę i zwolnienie z pracy do końca tygodnia. Ok 11 byłam w domu, niania została z dziećmi, a ja spałam bez przerwy do 19! Mamstud o ludziea zrobili Ci jakieś badania na pogotowiu??Jak dobrze ,że masz choć nianię do pomocy i Gabunia maleństwo się namęczy.Oj dziadostwo przyplątało się nie chce odejść:-(.Mogę choć ZDRÓWKA życzyć!!
to choć to pocieszająceZrobili morfologię, mocz i uznali, że to jakiś wirus.... Na szczęście Gaba ładnie pije i nawet ma apetyt....