barmanka79
Deus Dona Me Vi
ech nawet nie wiesz jak tu ciężko jest dostać kapustę pekińskąNie jestem przekonana co do tego ogórka, ja zyklę robię do tego sos czosnkowy i osobno surówkę z pekińskiej.
Irlandczycy jej nie używają, więc muszę jechać do jakiegoś chińskiego sklepu (Chińczycy na szczęście mają dużo potraw z tą kapustą więc ją sprowadzają), albo do jakiegoś warzywniaka (których jest bardzo mało) gdzie są dostępne warzywa i owoce ze wszystkich Stron Świata 
Dobrze że Gaba śpi ładnie
Przynajmniej sobie odpoczniesz.. Jedzonko pyszne gotujesz, zupa brzmi bardzo smacznie.Marcel bardzo lubi owoce, i to niestety często go/nas gubi
Nigdy się jeszcze nie zdarzyło by odmówił jakiegoś owoca. Dziś np poszliśmy rano do kuchni (ja po kawe, Marcel za mną) i oczywiście skrzeczy by coś mu dać - no to dałam mu flipsa.. myślisz że wziął?
winogron a i owszem 

Nastałam się w kuchni ale jestem zadowolona bo na kilka dni z głowy. Byliśmy też na spacerku bo dziś pierwszy raz od tygodnia nie padało. M wyczyścił foteliki samochodowe bo podczas powrotu z Kołobrzegu obie nasze pociechy zwymiotowały. Żeby było bardziej interesująco zrobiły to jednocześnie