umi2
Fanka BB :)
kasica212:-) to masz tak jak ja
szydełko kordonki a zawsze narzekam, że czasu brak
M&ms Gdyby to było możliwe to bym ci odstapiła moją zime. Nast w tamtym roku zalało pomimo iż mieszkam w bloku na 3 pietrze:/ porażka dosłownie dach przestał wytrzymywać, snieg był tak strasznie ciezki. I nam na głowy kapało:/
mamamatysia o widze ze i ty z " entuzjazmem" podchodzisz do swiąt
A ja czekam aż T z pracy wróci, cos im sie montaż przedłuża:/
A w ogóle to mały mi robi po 5 kupek dziennie takich rzadkich, w sumie nic mu nie jest zagladałam w paszcze ale czwórek nie widac, dziasła ładne.. moze jakis wirus. Na wszelki wypadek daje probiotyk eh.
edit własnie mi sie Kacper z takim rykiem obudził że o mało zawału nie dostałam, teraz siedzi z Tomkiem w pokoju ale jak go tylko wyjęłam zagladał pod łózeczko i mówił nie ma. Pojecia nie mam czego on szukał ale sie uspokoił na szczescie tylko sie zstanawiam kiedy spac pójdzie bo oczy ma teraz jak 5cio złotówki:-(
szydełko kordonki a zawsze narzekam, że czasu brakM&ms Gdyby to było możliwe to bym ci odstapiła moją zime. Nast w tamtym roku zalało pomimo iż mieszkam w bloku na 3 pietrze:/ porażka dosłownie dach przestał wytrzymywać, snieg był tak strasznie ciezki. I nam na głowy kapało:/
mamamatysia o widze ze i ty z " entuzjazmem" podchodzisz do swiąt
A ja czekam aż T z pracy wróci, cos im sie montaż przedłuża:/
A w ogóle to mały mi robi po 5 kupek dziennie takich rzadkich, w sumie nic mu nie jest zagladałam w paszcze ale czwórek nie widac, dziasła ładne.. moze jakis wirus. Na wszelki wypadek daje probiotyk eh.
edit własnie mi sie Kacper z takim rykiem obudził że o mało zawału nie dostałam, teraz siedzi z Tomkiem w pokoju ale jak go tylko wyjęłam zagladał pod łózeczko i mówił nie ma. Pojecia nie mam czego on szukał ale sie uspokoił na szczescie tylko sie zstanawiam kiedy spac pójdzie bo oczy ma teraz jak 5cio złotówki:-(
Ostatnia edycja:

.Bardzo fajna fryzurka i dobry kolorek włosów
Fakt co poniektórym z naszego społeczeństwa przeszkadza spora dawka śniegu i mrozu w codziennym funkcjonowani.To odśnieżanie auta,drapanie szyb czy odśnieżanie przed domem.Mój m np.przez to rano musi znacznie szybciej wyjść na warsztat poodśnieżać przed domem i dookoła bo bramy nie był by w stanie otworzyć,pozatym przy takiej pogodzie ostatnie gapy na gwałt zmieniają opony więc musi być odśnieżone.Choć znająć życie teściu co nieco odśnieży a i m zapewne pracownika też w to wciągnie.Ja kocham te spacery a w szczegulności po lesie czy okolicy lasu,przepiękne widoki ,tak jak Florencja napisała-Bajka.