monika1977
Fanka BB :)
u nas nędzne tylko 17 stopni
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Malinko,nie stresuj się bo obronisz kujonie.Jestem tego pewna
.
Paulinko,Twój M bezbłędny. Ciekawe co by zrobił jakby jemu chciało się siku
![]()

Co do papieroska do wieczornych piwek to niestety zonk.Alkoholiczki się obraziły i nikt tu już nie pije.,,Cherbatki,, też nie pijemy.![]()
.

(bo może ktoś w "krzaczorach" się przyłączy) ;-)Parę ???? Chyba -naście ??? No przyznaj sięA co do mojej wagi to tak pozbyłam się parę kilo ,ale nadal coś by się przydało zrzucić.
i co dalej Dukan ? Dla mnie to mistrz, też mi trochę spadło
a co Ty chcesz jeszcze zrzucać ???tak teściowa i już przeżywa katusze jak to będziebardziej martwię się o Nią jak o Filipa
![]()

biedna teściowa 

ale bym sobie potańcowała na weselichu 
?Chyba za długo tu było pusto żeby ktoś zaglądał. Na bank to Mamstud po cichaczu pilnuje porządku
.
ale może się rozkręci
zaraz wstawię zdjęcia na wątku "zdjęciowym" :-)
.
.
. Dziewczyny pisać co u Was
. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie
.aleście zaszalały. :-)![]()

witaj Martuś :-)ja tam uważam, że się rozkręciPowiem Wam,ze czasami się zastanawiam co słychać u dziewczyn.Ankzoc tu często zaglądała,Bohaciefka czasami skrobnęła.Nie wspomnę o tych które były prawie codziennie.Confi serwowała swój szpinak.Jolcia pisała.
Hmmmmmmm,ale mnie wspominki wzięły. Dziewczyny pisać co u Was
. Kupę czasu minęło ,emocje opadły więc może coś z tego będzie
.

ej, jakie emocje, ja jak zwykle nic nie wiem 

a tam, może lepiej nie wracać do tego co było złe tylko wspominać czasy ciąży, klubu AA, bałwanów lepionych przez palące na balkonie itd... oj jest co wspominać 
których zapomniałam kupić
biorę młodego i lecę po jajca, obiecałam mężowi na jutro ciacho
ale wrócę