Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
też bym chciała żeby spowrotem było ciepełko
Mówisz że tęskno Ci za tamtymi momentami:-)Ja się czasem kłade w tym czasie jak Niki ma drzemke ale to tak śpie a raczej leże bo całkiem tak twardo nie śpie bo u Nicol cały czas gra muzyczka.Puszczam jej bo akurat ma okno na warsztat a jak oni tam trzaskają to tak niesłyszy tego.
.Gdyby nie ta daremna pogoda to wybralibyśmy się u nas na miejscu -wyremontowali nam odkryty basen jest super zjeżdzalnia i wogóle,fakt żeszcze tam nie byłam ale słyszałam że jest super!
odpoczniesz,a czym Ty się zajmujesz bo ja nawet nie wiem.Senność powiadasz mnie najbardziej w dzień męczy a wieczorem nie kłade się wcześniej bo mi się nie chce.Widze po focte że włoski zapuszczasz?
napewno będzie ok zobaczysz!
potem zjemy na szybko lazanie i jedziemy do OPola pochodzić po centrum ,mała zażyczyła sobie że chce do basenu z piłkami
bardzo jej się podoba wariacja tam z dziećmi ,fakt że zazwyczaj starsze się tam dzieci bawią ,ale Niki daje rade albo m albo ja z nią tam wchodzimy.Ja też chętnie pobiegam po sklepach,aż mnie korci żeby coś do ubrania kupić uniwersalnego malenstwu
pobiegam po h&M może będą jakieś obniżki.Ale już bym chciała płeć znać ,no ale trzeba nadal czekać.Miłego weekendu laseczki:-)
podoba mi się!my nie musimy kupować bo mamy wózek po Nicol,fakt że fioletowy,jak będzie chłopak to będzie musiał jeździć w fioletowym:-)a Wam nie został po Sance?łazienka też b.ladna niebieski to moj ulubiony kolor.My będziemy robić remont łazienki po zimie,mam nadzieje że w styczniu coby zdążyć przed narodzinami maleństwa.M nie mówi dokładnie kiedy ale mam nadziej że się wyrobimy ,właściwie z 2-óch łazienek robimy jedną.Będzie więcej miejsca ,a teraz mam tak śmiesznie że z kuchni wchodzi się do łazienki jest tylko zrobione wejście ale nie ma drzwi i to mi przeszkadza,więc zamurujemy to wejście wywalimy ściane i zamiast dwóch będzie jedna większa.To fajnie Ci się udało z tą pracą
Widze że nie macie lekko z Sanką,nasza dzi s była grzeczna w sklepach ,jak narazie to nierobi strasznych akcji że to chce i koniec,czasem coś tam chce zrobi maślane oczka powie do taty pare razy prosze prosze i tata ulegnie i kupi
ja kupiłam 3pary bidy i spioszki dla maleństwa takie w miare uniwersalne ale mi sprawiło przyjemność:-)jedne są typowo dziewczęce różowe ale tak mi się podobały i niemogłam się oprzeć.Fajnie jak bedzie znana płeć bo wtedy można szaleć na zakupach:-)
mam wyczekanego mgr fizjoterapii, praca wybroniona na 5